Aslicrn H_minsna bende kasım da başlıcam yavaştan ama sanki yetiştiremicekmişim gibi geliyo çok ayrıntı var çünkü
deleted638 Aslicrn benim ikinci gebeliğim erken doğum oldu doğum yapmadan bir hafta önce herşeyini almıştık doğum yaptım üç gün sonra kaybettim o yüzden elim gitmiyor birşey almaya
deleted638 Aslicrn benim ikinci gebeliğim erken doğum oldu doğum yapmadan bir hafta önce herşeyini almıştık doğum yaptım üç gün sonra kaybettim o yüzden elim gitmiyor birşey almaya
Turkan123 Aslicrn eşim ayda bir iki defa geliyor doğuma 1 ay kalaya kadar o geldikçe küvet veya başka birşey bir ihtiyacını alayım diyorum başlıcam aslında son bir kalasıya da hepsini hallederim şimdi alırım iki ay sonra daha güzeli çıkar diye korkuyorum sadece
Aslicrn Sinemksk bende 26+2 yim aynıyız neden açıklık var sebep ne ki ne zamandan beri yatıyosn çok geçmiş olsn 😔
Aslicrn Fdle bende 26+2 yim benimde kızz 🥰 bende senin gibi düşünüyorm ama alışverişi tamamlamadım kasımda inşallah herşeyi tamamlıcam
Fdle Aslicrn benimde eksikler kasım da halledilicek canım ocak ayına hiç bir iş bırakmak istemiyorum çünkü çok ağırlasıcam kasım ve aralık ayında inşallah son eksikleri de tamamlayıp iş yerimden de doğum iznimi alıp doğurana kadar uyumak istiyorum 😁
DilekH Sinemksk yanlış anlamazsan bişeyi merak ettim. Açıklık olduğunu hissettin mi yani arın falan mi oldu bende çok korkuyorum olurda öyle bişey olursa nasıl anlıcam diye tedirginim
NERDOGDU Aslicrn eşim şehir dışında çalışıyor. O gelsin diye bıraktım. Zaten az çok alıcağım modeller markalar belli. 😊
momssmom Sinemksk nasıl anladınız acıklı oldugu bu ne gıbı sıkayetlerınız vardı acaba bılgı verırmjsınjz
Aslicrn Bebegimm_20 bende kasıma bıraktm yani bi kaç oarça kıyafet battaniye vs var ama daha çokda eksiği var
momssmom Sinemksk nasıl anladınız acıklı oldugu bu ne gıbı sıkayetlerınız vardı acaba bılgı verırmjsınjz
Sinemksk momssmom gecenin bi vakti çok şiddetli ağrım oldu hastaneye gittik alttan muayene edildi hem açıklık hem eahim ağzında kısalma var bi gece kaldım serum ve dil altı bi hap verdiler şimdi progestan fitil ve magnezyum kullanıyorum sancı için
Aslicrn Fdle bende öyle düşünüyorm şimdiden zorlanmaya başladım ay bide ocakta mahvolurum zaten 😂 32 de mi çıkcaksn 37demi izne?
Fdle Aslicrn 37 de çıkayım diyorum iş yerimle evim yakın ve sürekli oturuyorum iş yerinde yorucu bir işim yok sadece sabahları uyanmak zorluyor hesaplamalarıma gore Allahtan bir mani çıkmazsa 37.haftam 14 ocağa denk geliyor
Aslicrn Fdle ya bende 37 diyorm 10 dk mesafede benimde yürüyorum iyide geliyo açıkcası yürümek ama korktuğum şey 37 de çıkıp 38 de doğurmak 🙈 biraz evde kalmak dinlenmek istiyorm çok kararsızım
17022020 Rojdaaaaa Canım sancılar oluyor arada bir bende de yavaştan,bebeğin ve vücudun doğuma hazırlıyor seni azar azar 🥰 Saniyelik ve günde 2 3 kez oluyorsa sıkıntı değil ama uzun sürüyorsa tabi ki doktorunuza danışın derim 🙏🏻
17022020 Bende 25 haftalığım çoğu şeyi aldım araba puset ve temizlik ürünleri kaldı ben riske atmak istemiyorum birde birden alırsam çalıştığımız halde zorlanmak istemedim yavaş yavaş borca girmeden aldım.Ne olur ne olmaz ilk gebelik Allah korusun erken doğum olur diye korkuyorum 😔
Aslicrn 17022020 ya bende senin gibi parça parça alcaktm maddi açıdan zorlamamak için ama nedense bugun yarın diye diye kaldı hep zorlanıcam :( temizlik ürünleri en zoru ya çok marka çok çeşit var insanın kfası karışıyo