Syka7 SnmTt değiştimi sonradan cinsiyeti peki şuan kaç haftalıksınız ben 10 haftalığım bir an önce öğrenmek istiyorum 🤗
SnmTt Esmanr evet biraz şans işi bazen gösteriyo bebekler ama güven olmuyomuş o haftalarda söylenen cinsiyete🤷🏽♀️
SnmTt Syka7 erkekse öğrenirsin kızlar nazlı oluyomuş😀 gerçi cinsiyeti bu kadar erken öğrenince de hayatında çok bi şey değişmiyo alışveriş için çok erken 🤷🏽♀️
Syka7 SnmTt evet öyle canım ama insan yinede merak ediyor alışverişe istemsiz ufaktan başlıyosun ama abartmamak lazım 🙊😂
SnmTt Syka7 unisex şeyler alabilirsin son ana kadar bence emin olamayız doğumda cinsiyeti değişenleri bile okuyoruz burda😂
KucukAnne538 Elifdmrylmz Ne zaman öğrendiniz acaba? Benimde 12+4de kontrolüm var öğrenebilir miyim diyordum da ?
Syka7 SnmTt zaten kahve krem tonu hastasıyım cinsiyet ne olursa olsun pembe mavi bişey çok almayı düşünmüyorum ortak renk en iyisi 😂🙊
Elifdmrylmz KucukAnne538 şuan 19+2 yim canim 😊12+4de doktorum %90 kiza benziyor demişti. 16+4 te de kesin kiz dedi ❤ doktorun görürse söyleyebilir bence canım Hayirli evlatlarımız olsun insaAllah🙏🏻🧡