Blackkcat Deebg dur kuzu belki olmazsın😕ama Allah ne zaman nasip edecek bilemiyoruz ki işte,sakın üzülme olursan,zamanı vardır meleğin💕
Deebg Blackkcat Tugce1803 NurEto https://www.resimag.com/i/7f85ca98033 Canlar benimde hormon sonuçlarıma bakar mısınız 😘
Tugce1803 Blackkcat 😂😂😂 iyi yapmışsın ama bence sende öyle Bi sorun yok paşa gibi 2 evladın var anlasın sen ana😍😂😂
Blackkcat Deebg hakkında en hayırlısı olsun canım🤲🏻Allah güzel gönlüne göre versin inşallah dualarımdasın bundan sonra🥰
Blackkcat NurEto inşallah canım,çok şükür bebem☺️Dhea so4 ne oluyor netten baktım gerçi ama doktor sana farklı bi açıklama yapmışmıydı
NurEto Blackkcat böbrek üstü bezi hormonu bütün hormonları dengeleyen hormon ama stres ve erkeklik hormonuymuş tek başına bişey anlam ifade etmiyor abla Bi sürü kan alırlar Baska testler yaparlar ultrason felan
Blackkcat NurEto anladım canım,neyse hayır olsun,18kasımda çağırdı doktorum,senin kaç çıkmıştı değerin
NurEto Blackkcat ilk üçyüz küsürdü 2 hafta sonra 632 çıktı en son diyetle 503e düşmüştü baktırmadım dahada
Blackkcat NurEto kaç olması gerekiyor ki,diyetle derken kilo verince mi düştü ben bu aralar aşırı kilo aldım🙈
NurEto Blackkcat abla hastaneden hastaneye değişiyor ama normal değeri en yüksek 340 olması lazım kilodan olabilir diyetle düşürdüm ben hala yüksek normal değerden ama ilaç felan bişey kullanmadım kafein de yükseltiyormuş kahve tiryakisiyim günde 3 fincan içerdim 1 e indirdim
Blackkcat NurEto anladım canım,bende severim çay kahve ama en azından kahveyi azaltmıştım bebek düşündüğümüz için,teşekkürederim😚bugünden itibaren de dikkat etmeye başlıyorum yediklerime,kuru incir aldım incir kürü yapıcam biraz,soğan kürünüde içmek zormuş🤭
Blackkcat NurEto evet soğan kürü zorladı benim 1hafta yapıcaktım zaten ama tiksindim de çok,sabah öğürdüm çok😶incir aldım ama onuda çok yapmam 3-4gün belki,kür işi bana göre değilmiş🤪1hafta soğan için uğraşıcam,incir ceviz yerim bi yandanda
Blackkcat Deebg seninde gayet iyi canım,prolaktin biraz yüksek gibi ama normal değerler içinde sayılır yinede,inşallh bu ay bizim ayımız olur kuzum🥰