Blackkcat https://imgyukle.com/i/E2uanf dhea so4 çıkmadı @NurEto @Tugce1803 @DEF @Yello kızlar fsh düşmüş çok şükür🤲🏻Normal gözüküyor di mi,doktora gidecem birazdan bakalım o diyecek
Elif_kocaturk Blackkcat değerlerden pek anlamıyorum anlacim ama inşallah hiç bi sorun çıkmaz düştüğüne sevindim 🥰
Blackkcat Elif_kocaturk sonuçlarımın iyi olduğunu söyledi doktorumda folikasit hariç hiçbir şey kullanmamı önermedi☺️rüyaların hayıra çıksın inşallah canım,ben reglime varken erkek bebek görmüştüm rüyamda ve oğlum olmuştu🎈bu ay olur inşallah kuzum seninde🤲🏻
Blackkcat Gzmsydr sonuçlar gayet güzel dedi,bi tanesi çıkmamış 18kasımda tekrar çağırdı,diğer testin sonucunada bakacak,sen ne zaman yaptırdın kzuum😊
Deebg Blackkcat canım ben adetime 4 gün kala kan testi vermiştim negatif çıkmıştı adetim 3 gün gecikti şimdi her an adet olacakmışım gibi akıntım var gidiyorum lavaboya gelende yok test yapsam mı bilmiyorum negatiften sonra pozitife dönebilir mi 🤔
Blackkcat Gzmsydr tam tersi olsada çok fark etmiyor aslında🤷🏻♀️Ama dr demişse bi bildiği vardır,yumurtlamanda sıkıntı var mıydı canım
Blackkcat Deebg geç döllenmişse olabilşr tabi canım içinede sinmesi için tekrarlayabilşrsin testi istersen önce evde erken gebelik testi yaptır
zeyzey12 Deebg benim ki adetten tam 8 gün sonra çıktı testte geç dönlenmeymiş bi test yap istersen bnde senin gbi adet agrısı çekiyordum ha oldum ha olcam dyordum hAmileymişim
Blackkcat Tugce1803 Allaha şükür Tuğçem ya😌o kadar korktum ki fshden neyse ki düşmüş😊dhea so4 sonucunu alamadık😬
Blackkcat Deebg dur kuzu belki olmazsın😕ama Allah ne zaman nasip edecek bilemiyoruz ki işte,sakın üzülme olursan,zamanı vardır meleğin💕
Blackkcat Tugce1803 evet canım sabah açtım,nereye yazacağımı şaştım😂yeni post açtım,dhea so4 @NurEto dan duymuştum ilk kez yaptı dr
Tugce1803 Blackkcat 😂😂😂 iyi yapmışsın ama bence sende öyle Bi sorun yok paşa gibi 2 evladın var anlasın sen ana😍😂😂