Blackkcat Deebg sen bozdun😂kuzu birde ilk idrarla yapmadım ben onu 2fincan ıhlamur içtim üstüede öyle yaptım😅ama değişir mi bilmem🤷🏻♀️
DiplomaliEvHanimi Deebg kanda 25olmasina ragmen gebelikde yok benim 30’31lekelenme olmustu adetim 1hafta gecikti 13kasimdi test negatif suan 8.gun hala gelen yok. Belki bendede oyledir demi
Blackkcat Deebg bende diyecektm sana test yapsana diye,şaşırtıcı çıkmaması aslında😅🤷🏻♀️çünkü yaptığım testte 20ml hcgyi ölçebildiğini yazıyor,onestep diye kaset test🤷🏻♀️eşimede demedim test yaptığımı yarın çıkmazsa derim artık
Deebg DiplomaliEvHanimi olabilir canım o yüzden merak edip test yaptım kanda küçük değerlerdeyse çıkmıyor idrar testinde
Deebg Blackkcat kanda 20 falansa idrarda da hemen 20 olmazki kuzum bugünde yaptım test atacağım bak yine çıkmadı 2. Çizgi bugün yine kan vereceğim 3te
Deebg https://www.resimag.com/i/e2df1c16803 DiplomaliEvHanimi Blackkcat Buda bugünkü testim 3 gibi kan vereceğim tekrar
DiplomaliEvHanimi Deebg Ya bak yeni ise çıkmıyor inşallah sağlıkla artmıştır buna da bir doktora sor neden gebelik testinde çıkmıyor diye
Blackkcat Deebg yeri belli bugünkünde canım,sabah yaptım çıkmadı kuzu benim silik bile değil yani bu ay olmadı benim😊inşallah bi dahaki ay nasip olur bana da kuzu🌸ve hiç olmayanlara inşallah🤲🏻Klomeni alsam mı şimdi düşünüyorum gerçi daha regl olmadım😅
Blackkcat Deebg canım ben uygulamayı siliyorum şimdilik,kafamdan çıkarmanın yollarını arıcam😅muhakkak uğrarım yine bi kaç hafta kafamı dağıtayım☺️İnşallah değerin yükselir hayırlısıyla💕sonucunu görmeden silmicem😅