Deebg Blackkcat kuzum iş yerinde arkadaş çok ısrar etti hamilesin sen kan verelim hissettim falan diye bi anda kan verdik ani gelişti 😂😂 yok çıkmaz yapmayalım falan dedim ama sonuç olumlu çıktı🙈
Blackkcat Deebg kız bende hissediyordum seni,Allaha çok şükür kuzum kendimeymiş gibi sevindim gerçekten🥰eee eşine söyledin mi
Deebg Blackkcat canım benim çok teşekkür ederim darısı sana inşallah🙏🙏 söyledim eşime sevindi çok ama ben hala sevinemiyorum galiba bi boş gebeliğim oldu ya kalp atışını görmeden tam olarak inanmayacağım galiba
Blackkcat Deebg öyle olur insan canım anlıyorum seni,her şeyi yaşadım bende,doğana kadar rahat edemiyor insan🙃bende oğlum için hastaneye geldim eczaneden de test aldım,hiç belirti yok şu an tabi😏anneme geçicem yaparım orada🤓
Blackkcat Deebg canım yaptım çıkmadı😬yok zaten ya insanın kasığı ağrımaz mı hiç😂ama göğüslerim hala bi acıyo bi acımıyo birazda dolgun gibiydiler ama değilmiş😏
Deebg Blackkcat canım değer düşük olduğu içinde çıkmayabilir benim 25 çıktı kanda mesela ama idrarda çıkmazdı kesin