prenses_annesii2603 Funda___46 düşük tehlikesi olabiliyor daha yenisin benim 4 aydan sonra ilişkim oldu
minnos6 Funda___46 canım burda herkes birşey söylecek fikir olarak doktorunla konuşmalısın risk olanda var olmayanda var biri burda cinsel ilişkiden birşey olmaz dese için rahat edecek mi en iyi doktorun bilir bence
Ozgeeeozge Funda___46 canım gerekli durumlarda doktor söylüyor zaten yapmayın diye ben sormuştum sorun yok olabilir demişti. Sende kontrolünde sor için rahat etsin
Funda___46 Minisveannesi hamile olduğumu bi hafta önce öğrendim daha öncesinde hamile olduğumu bilmediğim için dikkat edemedim 😑
Deletedmom0810 Funda___46 Doktorumuz bir problem görmediği için 5. Haftadan beri devam ettik şu an 14+6 🙈 hiç sorun olmadı doktorunuza sorup devam edebilirsiniz 🌸
Slmmrb Benm doktorum 9. Haftaya kdr bekle demişti. Ama bir düşük vakam vardı o yuzden. Doktor kontrolüne gidince sorun bence :)
SbnmTlg Benim arkadaşımın düşük riski yoktu hamileliğinin başından beri devam ediyorlar. Benim düşük riskim vardı ilk 3 ay yasaktı. 3 ay sonunda sordum hafta da bir olabilir dedi. Herkesin durumuna göre değişiyor yani, en iyi doktorunuz bilir durumu. Onunla konuşmanız lazım.
Bebibebi Funda___46 bnde 7 haftalık hamileyim çok şükür daha kötü birşey olduğunu görmedim aynı devam ediyorum 🤭inşallahta olmaz bişey😊
Minisveannesi Funda___46 bırsey olmaz ınsallah ogrendıklerı andan doguma kadar aktıf cınsel hayatlatına devam eden kısılerı gordum buradaa
Elifffatih Funda___46 canın ilişki erken doğum riskini önler rahimin fazla kasılmasını önlediği için ayrıca perine masajı yapmış sayılırsın doğumda yırtığın kesiğin az olur. İleride rahim ağzımda açılma bebeği aşağı inmesi eşinin aşağıda olması gibi durumlarda doktor yasaklayabiliyor düşük riski olanlarda ama kanama felan yoksa korkma hamileliği zehir etmeyin. İlk çocukta doğurana kadar gerçekleşti bundada öyle 🙈
Grhn Funda___46 doktorun bilir canım ultrasona bakıp karar veriyor düşük tehliken yoksa bebeğin rahimde yeri iyiyse izin veriyor Ben başından beri yasaklanmadım Burdaki yorumlara bakma yasak değil yada yasak falan. En iyi doktorun bilir
cankubra Funda___46 doktorlar sakıncalı değil diyor ama büyüklerimizde bebek yerleşene kadar ilişki sağlıklı değil diyorlar önceden kendileri yapmazlarmış. benim 11. haftamda ilişki sonucunda kanamam olmuştu acile gittik ve bebeğin düşebileceğini söylediler bebek kesesinde kanama oluşmuştu bir gece yatırdılar serumla ve ilaçla durdurdular çok korkmuştum, daha sonra 1 1.5 ay ara verdim. Şuan 24 haftalık gebeyim ve hiçbir sorun yok ilişki konusunda
Funda___46 cankubra ya hamile olduğumu daha 1 hafta önce falan öğrendim ben ondan öncesinde bilmediğim icin dikkat edemedim 🙄