GizemBeidokhti Ozgee46 kesin adet mi? Yoksa kücük bi kanama mı? Senden güzel haberi bekliyordum bende, üzülme ama stres yapıp yeni yumurtanı yıpratma
Nasippp Ozgee46 hayırlısı olsun kuzum. Ovulasyon testi almıştın sanırım. Adetin bittikten sonra o testlere başlarsın kuzum inşallah rabbim hayırlısını nasip etsin🌸😊
prenses_annesii2603 Ozgee46 adetin de gecikme varmıydı test yaptın mı yada kan tahlili adet olup ta hamile olanda oluyor onun için sordum
Ozgee46 prenses_annesii2603 valla hiç bilmiyorum 1 hafta önce test yaptım 1 çizgi çıkmış yine olmuyor yani bilmiyorum
Ozgee46 Nasippp Evet eşim kendi tüp bebek istiyor evet doktor öle dediler kan almak lazım tüp bebek olur dedi böyle varmı canım
Nasippp Ozgee46 canım benim tüp bebek ile bilgim pek yok ama arkadaşlar yazar umarım. Kan alıp ne sıkıntınız olduğuna bakacaklardır. Ona göre tedavi uygularlar die düşünüyorum.
merve21_ Ozgee46 tüp bebek için çok erken degil mi canım anlıyorum istiyorsunuz benim 3 sene sonra oldu şuan 18+1 haftalık hamileyim