Aslicrn
Aslicrn canım ben de gidiyorum dönem dönem Koray hocaya oda arada takip ediyor ama rotamız Mehmet Şimşek belirliyor bizim. Şimdi Koray hoca esprili Bi insan Mehmet beye göre daha samimi geliyor insana Mehmet bey sohbeti seviyor ama işini ihmal etmiyor iki haftada bir detaylı ultrason alıyor adam hani şu var hepsi işini iyi yapıyor ama kullanılan cihaz dahil alanında daha tecrübeli ve perinatalog (anne saglıgı) uzmanı olan Mehmet bey, sana hani detay vermiyor bak baktım yine ultrasında detaylı baktım diye sürekli açıklayıcı degil ama sen zaten devam ettiğin süreçte adamı anlıyorsun ne yağıyor neye bakıyorsun anlıyorsun bak bu benim 3. Gebeliğim sorunlu gebelik ler yaşadım ikincide birlikteydik ama sonrasında da degişiklik yapmadım geçenler de yine Bi Dr a muayene oldum bana tahlil yapmadan kan şurubu tavsiye etti muallakta kaldım Mehmet bey öyle güzel açıklama yaptıki utandım dedim ki ya adam gerekli görse demekki verirmiş tek insanı takip etmek süreçte ve Dr una güvenmek o frekansı yakalamak çok önemli hayırlısıyla dogsun minikler inşallah 🤗