umutbey Arkadaşlar oğlum 7 aylik ama bende hamile kaldım doktora gittim bebeğini emzire bilirsin dedi sizce de emzire bilirmiyim
Kubraseyit00 umutbey facebook emziren anneler grubuna uye olun. Sonrada google dan tandem emzirmeyi arastirin. İstediginiz gibi, istediginiz zamana kadar emzirebilirsiniz bebeginizi hayirli olsun
EAK umutbey Canım adam yıllarca okumuş emzirebilirsin demiş bize söz düşmez.Haram da değil ayrıca.Eskiden cehalet olduğu için zehirlenmeler oluyormuş o yüzden biri haram demiş o öyle gitmiş.Ama iyi beslenmen lazım.2 çocuğa yetmk için.Sağlıkla büyüt bebeklerini🙏😍
NurdanHakan umutbey oglumun 1 yas dogum gunune. Hazirlanirken hamile olduğumu ogrendim suan 33.haftam devam ediyorum emzirmeye cok şükür sagliksal olarak hic bir sorun yasamadik yasadigim sorunlar asiri yorgunluk hissi bazi donemler vitamin degerlerim cok dustu takvite aldim bisrde göğüs ucum hassaslastigindan bazen cok geriliyorum emzirirken bebej gelismez dediler oysa suan 10gun onden gidiyor gelisimi bazi bebekler sutun tadi degistiginden kendi bırakırmış benim oglum birakmadi ama azaltti uykudan uykuya emiyor yani emzirmende sakinca yok bunu sorun.etme
Duchess iremgorlen090318 emzirene mi haram emene mi 😂 çok saçma geldi şuan bir anneden Bahsediyoruz birde bebekten haram diye kesip atmak cehalet işi
Selvi_nazo iremgorlen090318 yine başladık haramlara helallere.. midesi minicik bir bebek Acaba ne yiyecek dini kurallara uyması şart!!!
iremgorlen090318 Duchess ben oyle biliyorum. Emen cocuk, bebegin almasi gereken seyleri aldigi icinmis.
iremgorlen090318 gulsenkonakli karindaki bebegin almasi gereken besinleri emen cocuk anne sutunden aldigi icinmis. Dogrulugunu yanlisligini bilemem ama oyle duydum
EbruCnr umutbey canım benimde oğlum 14 aylık 12 hastalıkta hamileyim. Riskli gebelik yoksa emzirmede sıkıntı olmuyormuş. Kontrolümde doktorada sordum emzirebilirsin ama doğum olmadan bıraktır dedi
iremgorlen090318 Selvi_nazo ben kotu bisey mi dedim Allah Allah ya oyle duydum diyorum kesinlikle o dogru demiyorum. Acikaldim sebebini diger arkadaslara okuyabilirsiniz ordan.
Guguk umutbey doktorunun söylediği üstüne sizce de diye sorma ihtiyacı hissediyorsan bence doktorunu değişmelisin. 🤷🏻♀️
Deryadeniz Guguk doktorunun söylediğinin üzerine gelip burada sizce derse alacağı cevap ancak dayanağı bile olmayan haram cevabı olur.
umutbey Deryadeniz fikir almak için sordum düşük riksim var o yüzden sormak istedim o haram diyene aldirmiyorum taaa eskiden koca kadinlar dermiş haram diye
Gldane umutbey canım benim hızıma yetisemezsin 😀 kızım 4 aylıktı hamile olduğumu öğrendim ve şuan o dokuz aylık ve ben 5 aylık hamileyim
Beyzaharun Allah kimseyi cehaletle sınamasın ya .. bazıları okadar boş konuşuyorki harammış bilmem neymiş . Pess yani annenin sütü bebeğe niye haram olsun allah askına bayanlar bir bebeğe yeten süt ikisinede yeter . Adı üstünde karındaş , aynı anda bile emzirebilirsin sen burda şöyle haram böyle haram diyenleri bence umursama , ben okudukça çıldırıyorum bu boş konuşmaları 6 aylık emen bebeği şimdi anne hamile kaldı diye sütten mi kessin kadın , emin olun bu asıl en büyük günah ....