cordelia kuzum bugun sabah pembemsi kanama gordum.. Kendi doktorum seminerde pazartesi gelecek, baska bir ozel hastanenin doktoruna kontrole gittim, doktor bi arkadasin yakiniydi gittigim doktor, onun selamiyla gittik ilgilendi saolasun.. Alttan muayene yapti, 3 cm acilma olmus dedi, bu bebek pazartesiye doktorunu beklemeyebilir dedi, simdilik yatislik durum yok, eger sancin sıklasirsa gelirsin ben dogurturum dedi, eger dogumun pazartesiye kalirsada ister sezeryan, ister suni sanciyla muhakkak bu bebegi dogurt, kendi doktoruna veya burada dogurt, 40+6 olmussun, tehlikeye atma sonra pisman olursun, bebek dogum kanalinda dedi.. Simdide sancilarim var kuzum ama duzenli olan sanci araligi degil, sanci uzunlugu duzenli..1dakka 20 saniyelik sancilar gelip geciyor..10 dk da,30 dk da, 20 dk da duzensiz araliklarla sanci giriyor ama hep 1dakka 20 sn suruyor, Sanci uzunlugu degil, sanci araliklari ayni olmasi gerekiyor dimi, normal mi sence.. Plates yaptim biraz,asirida uyku basiyo suan anlam veremedigim sekilde, bende yattim..
Glydn ,
bsrshn1215