Glydn elifzeynebinannesi ay benim de kız 38+3 olduk ama daha hiçbir şey yok🙄 bizimki de mi öyle bekleyecek acabaaa
cansn99 elifzeynebinannesi ay sizi gorunce daha da korkuyorum benimde kizim gelicege benzemiyo 39+3 olduk😭
elifzeynebinannesi cansn99 insallah gelirler biran once canim, artik kontrollu takip etcez bebeklerimizi, elden baskacada bisey gelmiyor..:(((
cordelia elifzeynebinannesi nişan olabilir basen doktorlar bilerek yapıyor. Doğumu hızlandırmak icin.
elifzeynebinannesi cordelia oylemi kuzum, banada sanki nişan gibi gelmişti cunku, bir de o kanamadan sonra zaman zaman adet sancisi turunden agrilarim olmaya basladi, ondan once agri bile yoktu bende, insallah oyledir.
elifzeynebinannesi Glydn Allah bagislasin insallah canim benim, bizim kizlar nazli olacak heralde, gelmiyorlar keratalar, sag salim kavusuruz insallah canim..
Nalannnnnnnnnn Glydn bende tam.suan öyleyim ne ağrı ne sizi hiç bisey yok.bebekdede bendede normel.olmaycak sezaryana alirlar gibi.gelio banada
elifzeynebinannesi nightingale sizinde 40 a az kalmis ama daha var, gelir belki o zamana kadar, sag salim gelsinler, daha bekletmesinler insallah...:(
Glydn elifzeynebinannesi cümlemize inşallah sağlıkla geldiklerini bir görelim de ☺️Deli gibi merak ediyorum bi de ben meraktan çatlamadan gelirse iyi olur tabi😄
cordelia elifzeynebinannesi sancıları tetiklemek için yapmıştır doktor. Varsa pilates topu üzerinde BacaklarınI açıp hafif hafif zıpla 10-15 dk. Yoksa da sancı geldikçe ya da günlük çömel kalk. Ben günde 30-40 defa çömel kalk hareketini yapmaya çalışıyorum. Bakalım hayırlısı.
elifzeynebinannesi nightingale ammaaan benimde bu gidisle oyle olacak, insallah saglicakla hayirla gelsinler kuzum, cuma bende kontrole gitcem, ne diyecekler bakalim..
elifzeynebinannesi cansn99 bende ıkınsam cikarmiki:) valla bende yoruldum beklemekten, pazartesiye kadar dogmazsa sezeryanda deseler tamam diycem, zaten gun gectikce nornalden de korkmaya basladim, bebek surekli kilo alacak,dogum dahada zor olacak...:(
Ftm_yns cansn99 canim inanirmisin benden cok esim sabirsiz diyoki sen bu gidisle doguramazsin az ikin biseyler yap cabuk gelsin diyo😂😂 sen hic bise yapmiyosun oyle bekliyosun kendi gelsin diye diyo bu arada39+6yim ilk kez baba olacak beni sitrese o sokuyo aslinda (simdi senin yorumunu okuyunca esim aklima geldi😂😂😂😂🤣)