TubaKorkmaz nahirci6041 inanın 35 haftalık hamileyim bu basur hakkında konu açacaktım sizin yazdığınıZı gördüm sevindim şuan resmen ölüyorum ağrı kesici içtim aynadan baktım bugün resmen et çıkmış popomdan yarın doktora gidicem bende
Esesennn TubaKorkmaz canım zeytinyağı, kantoron, travazol falan iyi geliyor. Bir de basur kremi de var onu da kullanabilirsin mikrop kapmaz
Esesennn lilayda basuru olmayan çok nadir hamilelikte 😊 çok ileri değilse sorun olmuyor bazılarında varis tarzı oluyormuş onda sorun çıkabiliyormuş sanırım. Allah a bin şükğr kanamalı değil benim aprı da yok sadece şişlik var her büyük wcden sonra da şişiyor
TubaKorkmaz Esesennn yurtdışında yaşıyorum travazol krem kantoron yağı maalesef az önce zeytinyağı sürdüm ama sancıdan uyuyamıyorum 😭😭
Esesennn TubaKorkmaz hmm zeytinyağı iyi gelmişti bana canım. Bir de kayısı ye sabah aç karnına bol su. Kabızlık olmasın diye uğraş. Sıcak suya otur diyorlar bir de dene istersen
Busra5115 Korkulu rüyam ne kötü bisey benimki artık çok cok büyüdü içeride gitemiyorum neolucak bilmiyorum . Normal doğumdan bu yüzden korkuyorum
Ask_H nahirci6041 kantoran yağ sür canım o bölgeyi iyice temizledikten sonra sürekli sür ama iki güne kalmaz geçiyor
oknshr Ozlm_krn Canım benim bir arkadaşımda normal doğumdan sonra basur oldu ıkınmadan dolayıymış doktorun bu durumu biliyor mu? bilmiyosada sen söyle bence