Deletedmom090 bende de akıntı olmuştu ama tuhaf bi ağrım vardı üçgen olan bölgede, sızlama gibi rahatsız edici bikaç gün sürmüştü.. 1 yıldır her ay denediğim için farklı bi durum olduğunu hissetmiştim..
Bu arada ben 4 şubatta adet olmuştum 8 inde bitmişti o ay ilk defa doktor kontrollü yumurtlama takibi yaptım. ( kesinlikle tavsiyemdir) normalde yumurtlama diye telefonda ki programlardan tahmin ettiğim kadarıyla 18 inde yumurtlamış olmam gerekiyordu en geç bir gün sonrasını daha değerlendiriyordum sonraki günleri değerlendirmiyorduk. Meğersem 18. De yumurtam çatlamıyormuş. Olgunlaşmıştı gün gün takip etmiştik 19-20 cm kadar büyümüştü. Doktor istersen bekleyelim bir iki gün daha istersen de çatlatma iğnesi vuralım çatlatalım demişti bende kabul ettim. 4 5 gün daha belirli saatlerde ilişkiye girdik anlayacağınız ayın 22 sine kadar sürdü .. ama çatladığı gün inanılmaz ağrım oldu yumurtalıklarımın çatladığını ilk defa hissetmiştim. 2 Mart’ta da hamile olduğumu öğrendim. Bukadar uzun yazmamın sebebi doktor kontrolllü yumurtlama takibini hepinize şiddetle tavsiye ediyorum.. bunca zaman boşuna beklemişim boş yere üzülmüşüm dedim. Gidin en azından neyi yanlış yaptığınızı veya neyin eksik olduğunu anlarsınız🙏 Bence çatlatma iğnesini bile deneyin acısız sızısız kolay kendiniZ bile vurabiliyorsunuz tabi doktor kontrolünde :)