Eesseess Kızlar 37. Hafta bebek kiloları nedir amacım yarıştırmak degil sadece merak... Vee çatı muaniye si oldunuz mu?
Yyesimm89 Eesseess 37+3 yarın kontrolüm var ama sadece nst ye girecem bir hafta nst bir hafta hem nst ultrasyon yapıyor doktorum ama çatı muayenesi konusu hiç olmadı daha kilosu da geçen hafta 2900 Dü çağdaşımın 😊
CerenAkbulut Eesseess az önce doktordan geldim. 37+2 ve 3400 gr mız. Geçen hafta çatı muayenesi olmuştum o yüzden bu hafta tekrar bakmadı.
Badevehande 37 de çatı muayenesi olacam şuan 36 haftalığım 1 hafta sonra randevum var henüz gitmedim. Çatı muayenesi Doğumu tetikliyor mu merak ediyorum açıkçası
DemetDuran Badevehande 37+2 haftalik gebeyim. Cuma günü çatı muayenesi oldum. Söylenilenlere göre tetikledigini duymuştum. Ama henüz gelmeyi düşünmüyor gibi oğlum. Fakat cati muayenesinden sonra bor kac saat kasıklarımda agri oldu. Sebebini bilemiyorum tabi
Ademnilay Badevehande bence kesinlikle tetikliyor ben 2 gun once cati muayenesi oldum bugun nişan geldi tabi daha doğurmadim 35+4 gunluguz
Krdlnyldzn7 Badevehande tetikleyenler vardır heralde , bana 37 haftamda yaptı (geçen hafta ) ama tetikleyici bir unsuru olmadı . 38 e girdik bakalım 🤔🤷♀️🙈
Bosnian17 Badevehande kimisinde tetikliyor kimisinde tetiklemiyor ve muayeneden sonra lekelenme yaşanabiliyor bu çok normal nişanla karıştırma demişti doktorum. Muayeneden sebep gelebiliyor pembe kahve aynı nişan gibi. Bende hiç tetiklemedi ilk muayeneden sonra lekelenme de yaşamadım ama ikincisinde doktorum elle uyardı rahmimi Esnetti doğum başlasın diye Ondan sonra baya lekelenme yaşadım 3-4 gün sürdü. Baya ittirdi çünkü bebek yukarıda olduğu için ama bir hafta geçti üzerinden ona rağmen hala gelmedi kızım 😊
Elifyor 37 yiz tam çatı muayenesi olmadım henüz perşembe randevum var bugün de gittim kontrole ama bakılmadı
Hamileanneler_25 Badevehande 2 parmakla alttan bakıyorlar elini sokup acılı bisey değil korkma kendini kasma yeterli 2 saniyelik iş
Sedaseriner Badevehande bugun oldum elle yapiyor. Bi anda bi baskı oluyor ama dayanılmayacak gibi degil. Bana çatın dar normal yapamazsin dedi
Badevehande Mihricanosman bi arkadaşım hem elle hem aletle yazdı ama anlamadım alet rahim içini gösteriyor çatı kemik ile alakalı değil mi onu elle nasıl bakacak baya ayırması gerek benim vajinam dar kürtaj olmama rağmen😕
Delal123 Ben 37 ama bu son gittiğim de yapmadılar ama pndan önce 35 ve 36 hafta içinde 4 defa yaptılar
CerenAkbulut Badevehande bana da önce elle sonra aletle baktılar ama bende eşin aşağıda olması durumu vardı o yüzden aletle tekrar görmek istedi.
Bosnian17 Badevehande çatı muayenesi iki parmakla yapılıyor. Doktor kemik yapına rahmin açıklığına bakıyor ve bebeğin başının yerleşip yerleşmediğini anlıyor bu şekilde ve kesinlikle acımıyor stres yapmayın sakın ben de heyecan yapmıştım biraz acıyacak mı diye ama gerçekten acımıyor zaten jel sürüyor kayıyor.
Seliminannesiii 37+1 haftaligim benim doktorum 38de yapacakmis bide ben elle yapiliyor diye biliyorum
Yyesimm89 Seliminannesiii bugün gittim kontrole sadece nst ye girdim ama karnım çok sertleşiyor kasıklarım ağrıyor yürürken dedim pazartesi çatı muayenesi olacam yine ultrasyon ve nst var bakalım hayırlısı 38 oluyoruz o zaman
Esesennn CerenAkbulut kilosuna ne dedi doktorun benim 35+6 da 3 kiloydu doktorum inşallah doğıma kadar 4 olmaz dedi
Esesennn Demetgnby_44 benim de 36+6 da 3 kilo dedi çok değil heralde de mi doktor doğuma kadar inşallah 4 olmaz dedi de normal istiyorum
Yasmin0- Eesseess bizim gecen hafta 37de 3200 du. Şuan 38deyiz cuma günü bakalım ne kadar olmuş oğlusum 😊
BirVeraAnnesi35 Eesseess sezeryan olacağı için çatı muayenesi olmadım tam 37.haftada gittiğimde 3200 gr dı