Medinee23 Sdemirel sizin yine iyimiz 🙈 bizde en baştan beri 2 hafta önden gidiyorduk sonlara doğru 3 oldu ..dün kontrolde 4000kg idi (masallah) 51 cm ..ama ben oğlumu 4300 doğurdugum için bir ihtimal dedi cumaya kadar 200 gr. Vs alırsa direk sezeryan dedi ..
Berdogan Bugün son kontrolüm vardı. 5 kasım sabahı gün aldım yatışımız yapılacak 2. Spinal sezeryan için.. 37+2yiz şuan kafası bayağı aşağı inmiş yüzü bile görünmüyor dedi doktor sancı,nişan, su gelmesi olursa acil haber ver dedi. Hayırlısı olsun inşallah 🤲🙏💜
Kubranur21 Allah Celle Celaluhu nasip ederse bende 5 kasımda 38+2de sezeryan olacam kızlar genel anesteziyle doktorumla görüştük başı bayağı aşağıda 😊 bu arada 5 kasım benim doğum günüm Allah insaAllah sağlıkla kızıma kavuşturur o gün 😍😍
Badevehande Kasım’da normal doğuran hiç görmedim ya bu gidişle bende sezeryana gün alacam cesaretim kırıldı😂
Yilmazmelisa028 Badevehande ben normalden korktuğum için sezeryan istedim ama herşeyin hayırlısı cesaret edemedim ☺
Dorukunannesi95 Yilmazmelisa028 ben de 5 kasimda dogum yapicam ama nasil agir gribe yakalandim bilseniz :( çok korkuyorum doguma kadar gecmez diye
Yilmazmelisa028 Dorukunannesi95 inşallah atlatırsın hemen bende geçen hafta griptim gittim serum takdırdım dayanamadım artık geçti çok şükür
Dorukunannesi95 Yilmazmelisa028 kac gun sürdü gribin peki canim benim bugün 4.günüm ama geçmiyo sanirim gidip serum taktiricam 5 kasimda bebegimi alicam kucagima korkuyorum ona gecer diye
kbrgndz benimde geçen hafta başı aşağıdaydı dün kpntrolüm vardı yana dönmüş 38+5 teyim dpktor istersen bekle döner belki diyor sezaryen istersende aenin kararın diyor çok kararsızım👀