Reyhann93 Tugce1803 ben kâğıtta sabah 11 öğlen 3 5 saatleri akşamda 10 yazıyordu ilk gün 3.5 2. Gün 5 te yaptım ama sıvı alımı 2 saat öncesinden sonra olmadı hiç saat aynımı olmalı her gün birde çift çizgi görünce her gün mü değerlendiricez acaba
Syd34 Tugce1803 bende 12 ekimde oldum en son ama hiç umudum yok klomen aşılama hiç biri olmadı ara verdim tedaviye
Syd34 Tugce1803 pko olduğu için belkide yumurtlayamıyorum ama yinede 2 günde bi ilişki oluyo bide bu ay macun kullandım faydası olur mu bilmem
Reyhann93 Tugce1803 http://hizliresim.turkiyepanel.net/upload/2f98e3a7-20191030_155423.jpg Canım bir bakarmısın adet bitimi dün bu gün ilk gün 30 ekimde yaptığım test koyulaşmaya başlamış resimde daha az belli oluyor ama normalde daha belirgin böyle giderse erken yumurtlama mı olucak acaba bu ay kaçırmak istemiyorum ovulasyon testi ilk bu ay deniyorum
Syd34 Nasippp yumyrtlama görmezsem moralim bozulmasın diye onu da yapmak istemiyorum ama gün aşırı ilişki oluyo bakalım hayırlısı
BilgecyLn Tugce1803 ben 10 Kasım inşallah olmam her ay kafama takmayacağım diyorum ama yumurtlama geçince sabırsızlık merak başlıyor 🙄
Reyhann93 Tugce1803 ben bu günleride 2 güne 1 değerlendirmelimiyim t çizgisi tam koyu olmasada acaba ne olur ne olmaz diyip 🤔🤔
Burcu2121 Benim de 12 kasım 2 gün önce yumurtlamayı gördüm ve o günü degerlendiremedim😔inş yinede kalmisimdir🙏🏽
Burcu2121 Nasippp malesef kızlar dündü catlamada onuda değerlendiremedik çok üzgünüm çok canım Sıkkın bütün hafta boyunca oldu son 3 günü değerlendiremedik 😔😔😔