ece_18 35 + 4 haftalik hamileyim 18 kasımda alacak oluyor doktor ama iki gündür bebeğim toplanıyor 10 saniye flan duruo bazen daha uzun belimde agrio o öyle yaparkn sizdede oluyormu korkuyorum
Sahreyldrm ece_18 ben de aynıyım kuzum bide aşırı bı çatı ağrım var dayanamıyorum artık bebek de çok toplanıyor nst de bişey çıkmadı ama içim hiç rahat değil
yorumcuanneniz ece_18 bende 35 + 2 yim doktor erken deyip gün vermedi henüz ama ben yürüyemiyorum aşağı taraf sızlıyor 😒 sizinde öyle mi acaba
Esil35 ece_18 bende 36+5 haftaligim ayni sikayetler bende de var sanci cikti nst de doktorum dogumu baslatcak bi sanci degil dedi serum takti nasipse 7 kasimda sezeryan olucam bende istege bagli
CerenAkbulut ece_18 hayırlısı olsun 🙏🏻 Bu arada yanlış anlaşılmasın benimde normalde son günüm 18 Kasım ama ben 37+3 üm ondan merak ettim.
Deletedmom0065 ece_18 ya istege bagli ve zorunlu arasinda baya fiyat farki var ya. Onu konustunuz mu doktorunuzla?
Hem25 Sahreyldrm benim bebisimde kasımda dogucaktı ,gelisimi gerilemisti , sezeryan icin cumaya gun almıstım ama icim hic rahat etmedi bi gün sonrası olsun diye hastaneye geri gittim doktor bende korkuyordum acıkcası dedi ve bebisimin solunumunda kücük bir solunum sıkıntısı oldu ama sükür saglıgımız yerinde gercekten icinize bi kusku girdiginde onu ihmal etmeyin annelik ic güdüsü bence o gelen kusku
Htcakn Esil35 bizde bugun 36+6yiz 7 kasimda sezeryan gunu aldik tam 38 haftalik olcak insallah erken degildir
pelin_87 ece_18 peki bebek toplandığında tuvalete gidiyor musunuz. 33+4 olduk neredeyse 1 aydır oğlum sık sık toplanıyor, o toplandığında ya tuvaletim gelmiş oluyor küçük ya da büyük ya da gaz olmuş oluyor, onlar gidince bebek de düzeliyor, sizin de aynı mı
EAK ece_18 37+6 canım.33ten beri falan oluyor bana aynısı.Bir iki gün geçiyor yine oluyor.1 hafta oluyor sık sık sonra 2gün yok oluyor.Bi garip yani.Ama korkulacak bi durum değil.
Fatosduzgun55 ece_18 sızınle aynı gundeyız🙈 bende 35+4üm 20 kasım sezeryan günüm var ama drum 2 gun önce veya 2 sonra olabılır dedi.. en son 34de nst gırdım bır sıkıntı cıkmadı. Cuma gunu randevum var. Bende de yururken toplanmalar oturup yada yatakdan kalkdıgımda bel agrım oluyor adımı atmakda zorlanıyorum sankı bacagım kalcadan takılıyor gıbı😔 drum olucak o kadar dıyo🙈
Yesoo Fatosduzgun55 bende 35+4 üm sizinle aynı 18.11 sezeryan günü verdiler bugün hala ters oldugu için eğer dönerse ozmana kadar değişir ama aynı kalırsa sezeryan bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Gulsum4747 CerenAkbulut bende 37+3üm dün baya uzun sürdü sancım geliyo dedim gece 11de hastaneye gittik nstde cok az cıkıyodu bn fazla hissediyodum doktor 16kasım demişti ilk ay
Fatosduzgun55 Çoğu gitti azı kaldı kızlar dayanın bacılarım✌✌ Ekımı de bıtırdık... ekım anaları gıttı sıra bızde abı damat oluyor sıra bana gelıyor der gıbı oldu 🤣🤣 hepımıze hayırlı saglıklı dogumlar dılıyorum. 🤗
Sahreyldrm Hem25 kaç haftalık dogdu kuzum ? Benim ilk kızım 32 haftalık doğdu bunda da hep bi risk var korkuyorum o yüzden 34 haftalık olduk çok şükür bu bile bizim için çok büyük bi hafta ama işte insan tereddüt ediyor yine de 37de alacak zaten doktorumuz riske atmamak için inşallah sıkıntısız gelir
Elifyor Hem25 gelişimi ne kadar geriledi acaba kilosu falan nasıldı. Benim bebeğim de hafta olarak geriden geliyor şu an 37 haftayız kilosu da 2300 kilo da almıyor sanırım ☹️
gzllrun Bugün tam 36+0 olduk ağırlaştım artık bebeğimin hareketleri güzel ama sanki yoruldum uykusuzluk bel ağrısı iki damla için wcye gitmek için kalkmak bile zor geliyor 😂henüz gün vermedi cuma günü sanırım çatı muayenesi yapar diye düşünüyorum sezaryen olup bi an önce sağlıkla kucağıma alasım var 🙈
Hem25 Sahreyldrm insallah canım benim Saglıkla gelsin 🙏🏻sende nstde kontrol et zaten nabzı felan hep oldugundan farklı görüyorsan doktoruna danıs gene bizim 37+5 de dogum yaptık .