FerayeA Symirna RaBbim kolaylık versin hepimize inşAllah 🥰 Çok geçmiş olsun canım Benim gene de çekme ağrıyı bi göster hal çaresi bul yazık günden güne ağırlaşıyoruz
Gulsunn SuleDoruk mide yanmanız için bir çözümünüz oldu mu acaba ? Benim de çok oluyor merak ettim ☺️
SuleDoruk Gulsunn yatarken süt içiyorum bir bardak birde sırt üstü kafam yukarıda (yarı oturur pozisyonda) uykuya geçiş yapıyorum.
Ebru-20 Kismetmira Aynen öyle ilk kızdı ve o kadar çok tekmeliyo ve kuvvetlydi ki 20 haftaya kalmadam baya hissediyodum şimdi erkek 22 olucam nerdeyse hala tık yok her bebek farklı ben buna kanaat getirdim🤷🏻♀️😁
Kismetmira Ebru-20 yok cnm bnm bu seferde doktor kiz dedi 😊 ama hiç hareketi yok bu arada hayırlı olsun cnm bnm rabbim gönlüne göre versin 😍😍
Gulsunn ozlmcbnuznoglu O haftalarda benim de ağrıyordu ama geçti. Bebiş büyüdükçe böyle ağrılar olabiliyormuş. Yine de çok fazla rahatsız olursanız doktorunuza danışın ☺️
Selanikyesm Bgiritli94 bu kalça agrısını bende çok cekıyorum ya hemde her gün çok oturunca çok ayakta kalınca napcsm bılmıom
ozlmcbnuznoglu Gulsunn yok girip girip çıkıyor çok sık değil sürekli de doktora gitmeye utanıyorum cok evhamlı biriyim de 😊
Cgclskn Symirna Prenses geliyor bize 🧚🏻♀️ 22+2 günlük olduk. Kasık ağrım var kronik bir şekilde arada bacağım ve belim agriyor kasılıyor birazcık 😔
Gozdeakan 21+0 olduk .Prensimiz geliyor birimde.En son 23 cm 413 gramdı . Çok yorulunca belimde ağrı oluyordu.Mide yanması arada oluyor.Haftaya detaylı ultrasonum var.
Htc_besparmakkaya 21+2 haftalığız oğluşum olcak. İlk 4 ay miyde bulantısı kusma ile geçirdim şuan. Çok iyiyiz Allah’a şükür gezip tozuyoruz agrım da yok bol bol yürüyüş yapmaya çalışıyorum. İlk hamileliğim olmasına rağmen hareketini 16 haftada hissetmeye başladım şuan da tekmeler oldu 😊kilo da daha 2 buçuk kilo anca aldım miyde bulantısı çok yaşadım icin kilo vermiştim yeni yeni alıyorum. Bütün annelerin bebeklerini sağ Salim kavuşur inşallah 💕
Gulsunn SuleDoruk Benim geceden ziyade gündüz daha çok oluyor. Gündüzleri ben de bir bardak içiyorum süt ama demek ki yeterli gelmiyor 🧐