Akfth Kizlar kafayi yicem bugun 15 gunluk olduk bebegim bugun susmadi bi sagayim dedim zaten goguslerim yumusacik dunden beri Iki gogsumude sagiyirum 30cc cikiyor simdi de ikisinde zorla 40 cc cikti napicam ben incir kayisi moringa cayi hepsini yapiyoum Noldu da kesildi boyle anlamadim Iki cocuk buyuttum onlarda hic boyle olmamistim 😭😭😭😭
DnzNhr Akfth cnm önce sakinliğini koru evet çok zor ama güçlü ol ve olumsuz düşüncelere kendini sokma ❤️ Bol bol su iç bulgur pilavı ve her yemeğe kimyon dök bunlar aşırı süt yapıyor🥰❤️
Tamam Akfth hurma yiyebilirsiniz.olmadı doktorunuza danışıp süt üretimini destekleyen takviye vitaminlerden kullanın
Akfth DnzNhr Firdevsi Neslihanbew tesekkur ederim saolun Elimde degil stres yapmamak Mama aldim zaten uyuyamayinca bi ictiki okadar uzuldum ki Insallah gelir sutum ya Allahım yarabbim bukadar uzulecegim aklima gelmezdi
Firdevsi Bugdayı haşlayıp yogurtla karışırınca süt yapıyo diye biri demişti canm dene bide çpk stres yapma sütün yoksa bu akşam mama ver sakinleş böyle olunca sütün daha çok gider
Neslihanbew Firdevsi kuzenim yeni doğum yaptı hastanedeki hemşireler petibör büskivi ye oda süt yapıyor demiş oda yemiş sütü var ama tesadüf mü bi etkisi var mı bilemem..
Mr1517 Akfth emzirmiyor musun ? Rezene- kekik çayı bunlar bana iyi geldi maşallah taş gibi oluyor dolduruyor göğüslerimi sütler , birde hoşaf aklında bulunsun
Gamizz Akfth haşlama et ye canım sıcak su ile duş al ve masaj yap göğüslerine birde bol su iç günde 5 litreye kadar zorla kendini
Elisaalya Akfth sütünün artmasina iyi gelicek en iyi sey bebeğin canım. Bol bol emzir emzirdikce sütün cogalicaktir. Memeler bebege yetecek kadar süt uretir fazlasini uretmez. Birde stress yapma mutlaka yetecektir sütün 🤗😍
ZAsk Akfth Birşeyler yemek içmenin dışında vücudunuzun dinlenmeye ve uykuya da ihtiyacı var unutmayın. Ayrıca sırtınıza sıcak su torbası koyabilir, sırtınıza masaj yaptırabilirsiniz. Umarım bir an önce sütünüz artar.
Gagacim Akfth canım Allah yardımcın olsun ben de dere otu etkili olmuştu uyku süt yapıyor ve su. çok ama en az 3 litre bi de hiç unutmam lahmacun yemiştim göğsüm taş gibi olmuştu şok olmuştum