Ezgice Badevehande ordan oraya geçiş biraz sarsabilir diyorsun😂 medlineda 4000 doğum parasını boşa almıyor demek ki ama kusura bakmasınlar artık 🙄
Beren01 Karamelek- Çarsi Çetinkaya nin orda Akdeniz derneği varmış ordan 15 20 lira gibi bi ücrete cikariliyormus yalnız ocakta tekrar vizeletmek gerekiyormuş ona göre ayarlamanizi yapın ☺️
Beren01 Kızlar metroda Şule gul aydın var oda gayet iyi bir doktor gül demirtastan daha sakin.hastaneye geleli bkac sene olduğu için kimse bilmiyor ama 😆ben ona gidiyorum ilk bebegimdede ona gittim normal doğum yaptım hamileyim yine ona gidiyorum☺️
Gizem_melek gurcem çok geçmiş olsun canım bebişin sağlıkla gelsin inşallah, bende bayram beye gitmeye yeni başlamıştım konusmustuk seninle de :) güzelyalı ve ziyapaşa doğum ücretlerini sormuşmuydun ben gittiğimde sormayı unuttum telefondada vermiyorlar :/
gurcem Gizem_melek evet kuzum ☺️ Daha sabah yanındaydım.Dun ben bıraz rahatsızlandımda ıcım rahat etmedı sabah gozumunhastanede actım😂 neyse ben sezeryan dusunuyorum dıye sezeryanı sordum 2500dedı hatta belırttı sezeryan guzelyalıda oluyor dedı (zaten bende guzelyalıda ıstıyorum)🤩🤩🤩 kurtajımı olmustum cıcek gıbı davranmıslardı♥️ Normal dogumu tam hatrlamıyorum ama sankı 1700dedı yalan olmasın
Gizem_melek gurcem anladım canımm çok sağol :) çok da geçmiş olsun kuzum inşallah iyisinizdir ciddi bişey yoktur
Merveyldrm01 Bende metro hastanesi ne gidiyorum ilk çocuğumuda orda sezeryanla doğurmuştum 5 sene önce hiçbir sıkıntı yaşamadım gayet iyi davrandılar yer sıkıntısı falan olmadı yani şimdi de 16 haftalık hamileyim yine metroya gidiyorum önceki doktorum ordan ayrıldığı için şimdi Tahir Hakan Erdeme gidiyorum gayet memnunum hiç sıra beklemiyorum kayıt yaptırıp yukarı çıkıyorum hemen çağırıyorlar bide bı çok tanıdığım da metro hastanesine gidiyor herkes memnun kimse sıkıntı yaşamadı yani sizin doktorunuzdan kaynaklı olabilir yaşadığınız sorun
Dmt01 Guness55 benim 6 haftam var doğuma metroda yapacam ücrette azcık bi zam gelmiş ama olsun doktorum iyi oyüzden gidiyorum zaten metroya ferat beye gidiyorum iki arkadaşım daha gidiyo birisi kasımın 19 unda sezaryenle doğum yapacak yine ferat bey diğeride Şubat ayına denk geliyodu sanırım doğumu oda ferat beye gidiyo önceki bebeğinide metroda doğurmuştu o tavsiye etmişti zaten öyle gitmiştim ben eşim bile doktoru sevdi begendi yani kolay kolay doktor begenmez çünkü
Guness55 Dmt01 hadi bakalım canım hayırlısı olsun Hakkımızda bende gül hanıma başladım bakalım bizde 33+3 deyiz.
Semraylmz gurcem Bende memnun kalmamıştım. Allahtan doğumum orda olmadı rezil olurmuşum hamileliğim biraz sıkıntılıydı zaten. Bende eve yakın diye gitmiştim.