EAK Mslm En çok günde 3 lt su içmenin faydası oldu dedi doktorum.Önemli olan cildin iç nemini sağlamakmış.
Mslm EAK su içmeyi pek sevmiyorum ama zorla içiyordum önceden şimdi hava da soğuyunca çayı da çok içince hiç icesim gelmiyor ya ama zorla içmeye çalışacam 😶😊
Tugcem92 Mslm mustela nın çatlak kremini aldım. 16. Haftadayım yeni başladım kullanmaya. Görücez bakalım işe yarar umarım
Canan_irem96 Nerde yurt disinda belki daha iyi seyler bulursunuz orda biz turkidekiler bildiniz gbi hep yurt dislarinda getirtiyoruz aslinda cogu ilaci bu saydiklarimz saf turk tabi 😇 isde icinde kükürtdür benzin atigidir (vazelin)olmamasina dikkat ediyoruuz artik turkiyede alovera da rövansde bende hem besleyirum hep suruyorum tabiki dibini kazitmadan 🎉 ama vücüt tipine bagli ilduguna inaniyorum gercekden biIm yaptiklarimiz minimuma indirmek 🙏
Mslm Canan_irem96 Avusturya da canım aslında ben de düşündüm onu ama yeni geldim sayılır daha alışamadım dil sorunu d var tabi ama doktoruma bı sordurturum eşime 😇
cikolatakahve İlk gebeliğimde devamlı lierac kullanmıştım, 39.haftaya kadar herşey güzeldi. Bi gün bi baktım ki çatlamışım. 41+1’de doğum yapmıştım. Şimdi ikinci gebeliğimde cocoa butter formula ile başladım ama biraz yoğun olduğu için sürümü bana zor geldi, lierac başldım. Bi yandan da kantaron takviyesi başlicam. Zaten çatlaklarım var dediğim gibi ama yenileri oluşmasın diye yine önlem almakta fayda var diye düşünüyorum.
FatmaNur1883 Nen sinoz kozmetiğin çatlak kremimi duydum faydasını gördüm diyen çok yorumları okudugum kadarıyla bende onu kullanmayı düşünüyorum duyan var mı acaba?
Oylumgcmn Ben unı care vazelin kullanıyorum kuzenim önermişti tabi şuan 3.ayım yeni bitti çatlak olur mu olmaz mı göreceğiz
Irem1317 Mslm ben 3. Ayda mustelanın çatlak önleyici yağıyla başladım. Ardından bebe yağı ve Hindistan cevizi yağı ile devam ettim. 35+5 iz. Şimdiye kadar hiç çatlağım olmadı inşallah bundan sonra da olmaz🌸
Elif_t Mslm Hindistan cevizi yağının işe yaradığını okumuştum önceden. Bi tek onu kullanıyorum bi de e vitamini almıştım onu karıştırıcam içine🥥🌸
Oguzaysel Mslm başından beri bebek yagi sürüyorum 28 inci haftadayım geçen hafta 3 tane çatlak oluşmuş sınır oldum 🙈 ama genetik diyorlar ne kullansan geçmez dedi doktorum
Kuzeyzeynep Mslm canım ben mustela çatlak öncesi yağı kullandım 15. Haftadan beri, 36. Haftadayım çatlağım yok ✋🏼
EAK Mslm Dünyanın en iyi lremini sürsen de su içmezsen çatlarmışsın canım.Bide kaşınırken tırnaklarını kullanma çünkü karın kasların ve derin gerildiği için sert müdahaleler yırtığa sebep olabiliyor.Parmak uçlarınla kaşı.