Mslm Benimle paylaşır mısınız bugün 15haftaya girdik şimdiden önlem almanın faydası olur mu badem yağını duymuştum
gozde- Mslm merhaba ben 25 haftalık hamileyim Bio oil yağı kullanıyorum çatlak için o kadar memnunum ki önerebilirim. Badem yağı tüylenme yapıyor bilginize
EAK Mslm yazın hindistan cevizi yağı kullandım güneş lekesi olmasın diye(her gün yüzdüm çünkü) şimdi kantaron yağı kullanıyorum.37+5 sıfır çatlak.(ergenlikte olanları saymazsak)
lavinya__ Mslm lierac çatlak kremi kullanıyorum bende 14 15 haftalarımda başlamıştım. 29 haftalık olduk henüz bişey yok🤷♀️
Mslm Canan_irem96 haklısın canım eskiden ben de kipriklerim uzasin diye badem yağı kullanmıştım ve uzamıştı onu uzatan kıllanma da yapar 😀
Mslm Bahar33 tüyleri besliyor o yüzden olsa gerek ama benim ablam hiç bir şey kullanmadığı halde göbeği baya tuylenmişti ve kıllar baya uzadı hormonlardan mi neden bilmiyorum 😇
Mslm EAK peki en çok hangisinin faydası oldu Hindistan cevizi yağı bulurum da kantorn yağını biraz zor bulurum galiba Türkiye'de yaşamıyorum
1004nese Benim 16 haftamda çok kaşıntım oldu birazcık zeytin yağı sürdüm. Meğer karnım büyüyormus. Şimdi 20 haftalık birdaha birsey sürmedim .
EAK Mslm En çok günde 3 lt su içmenin faydası oldu dedi doktorum.Önemli olan cildin iç nemini sağlamakmış.