Pitircikk Meralll Bana doktorum 13+3 te ısrarım üzerine iyice bakıp koza benzemiyor demişti 😄 belki gösterir bebişin 😍 Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️
Ask_H Meren429 ben 11+4 de öğrenmiştim kız bebek bekliyorz kısmetse 16 haftalık olduk geçen haftada kontrole gittik yine kız dedi doktorumuz bakalım kısmet... detaylı ultrasonda değişebiliyor dediler ama Hiç sorun değil eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun yeter ki
Yel282828 15 haftalık olduk.hala belli değil.11 haftaliktan beri çatlıyorum.ayrintili ultrasonda bakmadı doktor cinsiyetine 16 haftalıkken net belli olur ama daha dayanamıyorum çarşamba randevu oldum.gidecem😂😂
Meralll Feyzazdra sağol canım senin de hayırlı olsun. Sağlıkla hayırla gelsinler inşallah💙💙 ben de dedim dr a değişir mi acaba diye de yok baya belli değişmez dedi😂😂
Feyzazdra Meralll tabi öyle canım da işte çok değişen okuyoruzdçya korkuyor insan bana erkek dedi şu bacak arası resmini verdi https://hizliresim.com/mXyQAY bende alısveriş yaptım degişirsede nasip artıkın ☺️
Meralll Feyzazdra ay maşallah baya belli 😂😂 bizimki bugün görüntü vermedi makinadan dolayı , borcum olsun dedi bir sonraki gittiğimizde verecekmiş😄ekrandan gösterdi ama bu kadar çıkıntı göremedim ben
Feyzazdra Minnosannis01 ay kahkaha attım ya 😂 kız çok sabırsızım bide ablam yurtdısından buseler aldı daha degişemezde onları 🤢
Minnosannis01 Feyzazdra ay cnmm rabbim sana hayırlı oğluşş versin. Aman tek derdin kıyafet olsun bosverr.
Feyzazdra ariyaliyya kendine bak istetsen dönüpte erkek hastasıymışım tabikide eli ayagı düzgün olsun
ariyaliyya Feyzazdra valla cnm her yerde paylaşıon doktor sana erkek demiş halada inanmıon arkadaşlar hepsi erkek beli dio inanmıosn artk İnan erkektir her yerde post açıp paylaşmana gerek YÖK ayrıca doktor erkek dedi bana ve ben post açıp belirttim kapattık konuyu ama sen her yerdesin cinsiyet nedir bakarmsnz diye aman allah 🙂sağlıkla gelsin
Meralll ariyaliyya polemiğe girmeye gerek yok 😊 benimle olan sohbetinde attı , ben daha önce rastlamamıştım paylaşımına.. burda mutluluklarımızı da üzüntülerimizi de paylaşıyoruz.. birbirimizi germeye de gerek yok, sakin geçirelim bu dönemlerimizi😊