Meralll Meren429 sanırım aynıyız biz de sizinle 😊 bizim de 25 Mayıs gibi demişti dr umuz. Yarın 12 hafta olucaz inşallah.. öğrenebildiniz mi cinsiyetini? Bizim kontrolümüz 19 unda o zaman bir bakarız demişti dr umuz
Meren429 Meralll evet bende yarin 12. Haftaya giriyorum ayniyiz :) bende daha ogrenemedim haftaya gitsem soylermi acaba diyorum. Yoksa bizimde 1 ay sonraya kalacak 😔 cok merak ediyorummmmm
Meralll Meren429 söyler belki ama kesin olmayabilir sonradan farklı söyleyen dr lar da oluyor ya ondan daha bu haftalarda çok da güvenemiyorum 😄 sağlıkla gelsinler de bizimki merak işte
Meralll Pitircikk sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💙 bizim daha 13 haftalık yarın kontrolümüz var dr umuz bi bakarız demişti ama daha erken sanırım 2-3 hafta sonra netleşir😄 o 2-3 hafta geçmek bilmez artık😂
Pitircikk Meralll Bana doktorum 13+3 te ısrarım üzerine iyice bakıp koza benzemiyor demişti 😄 belki gösterir bebişin 😍 Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️
Feyzazdra Brgzl banada % 99 dedi hatta bu resmî verdi https://hizliresim.com/mXyQAY ama Yinede söylemeyin dedi
hilalyavuz Brgzl bir erkek de benden gelsin o zaman mayıs ayına 😂💙 15 haftalıkken %80 erkek dedi doktorumuz ay sonunda yeniden bakalım dedi 🤗 hayırlısı inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🏻💙
Brgzl Feyzazdra herkeste farklı görünüyor hamilelik belirtileri o yüzden cinsiyetle alakasız bence. ☺️
Esraltay Meren429 benim de 1 Mayıs gözüküyor ama Nisanda da gelebilir 16+3 üm şu an 15+4 de öğrendim kız ❣️