Meren429 AylinKadir o tedirginlik bende de var. Doktor 1 ay sonra gel diyo ben dayanamayip 15 gun sonra gidiyorum. Ya yasamiyosa ya bisey olduysa endisesi hep var. Rabbim bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsinnn
Ozgesn Merhaba bende 11+1 5 Kasım da ikili test icin gdcem öğrenirim cinsiyeti insallah . Bas agrım yoğun 3 gündür ve mide bulantım var baya
0623-okay Htc_123 ikili taramayı yaptırın en önemlisi 2 taramaymıs 😊 ya varya 15+1 oldum hala cinsiyet söylemediler neymiş gostermezmis devlet hastanesi değil mi işte gıcıklar 😫😫
Adimadim Melisaisler net belli olmuyor belki ondan soylememistir bazi bebeklerde gostermiyor kapatiyormus 16 haftada bile belli olmayanlar var canim
Pinar_93 babyshark__ Cansunurettim kesinlikle . Çok heyecanlıyım. Nasıl geçecek bu günler yaa. Biran önce gelsin aramıza katılsın minicik elleri ayaklarıyla 🙈🤗
sena4565 SevgiIbrahim maşallah çok erken öğrenmişsşniz özel de mi soyledı yoksa normal ultrasonda mı çıktı.11+1 olduk bugün. Sabırsızlanıyorum cinsiyeti için.
Hatice_01 babyshark__ Aa aa neden oyle demis . Ya kiz ya erkek zaten insan merak ediyor sadece tahminde bulun diyoruz 💁♀️🤨
Deletedmom091 10+3 benimde☺️Acayip merak içindeyim hissedemiyorum da kız mı erkek mi diye 😅daha 2 haftam var kontrol için😣erken öğrenenlerden oluruz umarım🙏🏻
Mucizebebegim3 Deletedmom091 Aynen yorumlarda hep denk geliyorum zaten sizinle 😊 Ya bu arada belirtilerin ne durumsa benim komple gtti canim ya buyuyen gobusdda yok tedrgnm biraz
Deletedmom091 Mucizebebegim3 bende öyleyim göğüs ağrım nerdeyse bitti kasık falan hiç belirti kalmadı..sadece grip olduğum için mi ne bilemiyorum kusmam var bu hafta ne yesem midem almıyo 🤷🏻♀️Göbek çıkması hak getire zayıfladım kusmaktan😅
Mihranyesim Meren429 sadece tahmin yapıyor o haftalarda net olarak 16.haftada söylüyor bende bekliyorum bakalim
Mucizebebegim3 Deletedmom091 abow kiyamam yav ne olacak bu halimiz beni bunlar gidince hep korkutuyor bu durup acaba kalbimi durdu diye hep bir tedrgn hep sitrssdeyim canim ya