Deletedmom0810 Meren429 bize 11+5’te %90 kız dedi Doktorumuz şu an 14+5’iz diğer doçent Doktorumuza gittik kontrole, o da hem erkeğe hem kıza benziyor 16. Haftada yeniden bakalım dedi 🙏🏻😂
Kubraturgut Benim ikinci hamileliğim bu sefer cinsiyeti daha çok merak ediyorum birinci sinde çok merak etmiyordum benim gibi olan varmidir acaba 😊
Sgazi20 Kubraturgut üçüncü gebeliğim meraktan içim içim yiyor ilkinde olmuyor ikincide artıyor üçüncüde tavan yapıyor kanımca😊😊
Kubraturgut Bu arada 13+4üz geçen hafta Dr gitti k ama cinsiyet belli değil sürekli rüyama geliyor çok düşünüyorsam demekki ☺️😄
MineKasp Bizde 10+5 olduk kasiimda randevu var inşallah öğreniriz erkekse erken den belli eder diyorlar aynen😍
mrvdiinc Bizde 12+2 haftalığız kasımın 12snde de doktor kontrolüm var umarım o zaman öğreniriz cinsiyeti 🙈 bu arada alışveriş yapan var mı bebek için aranızda.
Cansunurettim AylinKadir ay cok zor bişy gerçekten her an insan düşünüo kalbı atıyomu acaba bnimle karnımda büyüyomu durumu nsl elinde olsa hergün kalp atışını duymak isterim ilk hamilelim düşük oldugu için korku var
Pinar_93 babyshark__ Cansunurettim kesinlikle . Çok heyecanlıyım. Nasıl geçecek bu günler yaa. Biran önce gelsin aramıza katılsın minicik elleri ayaklarıyla 🙈🤗
masalsii AylinKadir bende en son 1,5 hafta önce gittim taa 15 inde randevum yani 1 ay süre bıraktı arada doktor insan panikliyor böyle görmeden 🤦🏼♀️
mavera Meren429 13+1 12+2 de ikili teste gittim bana büyük ihtimalle kız dedi 15te gidicem o zmn netleşir 😊 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Mrvm005 Biz de dun gittik 11+1 idi sordum cinsiyet ne zaman belli olur diye 15. Haftada net goruruz dedi o da bi sonraki randevumuz. Suan icin pipi gibi bi cikinti goremiyorum koz olabilir ama yine de net degil dedi. Benim bildigim zaten yeni yeni olusuyor o yuzden bilemeyiz net 15 16 tam ideali bence
Faray Meren429 merhaba, mayıs anneleri olma düşüncesi bile harika. Bende merak ediyorum ikili testte görürler mi görmezler mi, hazırlıkta yapamıyorum erken diye kalakaldım bekliyorum somurtuk 😁
Hatice_01 Miniminnak canım ben sordum tahminde bulunur musunuz diye oda hemen erkek pipisi var dedi . Devlette söylemiyorlarmış ama özelde diyorlar hep
Yagmureyupoglu 13+1 olduk 5 mayıs dogum gözüküyo. Yarın 2li tarama var insallah doktorum söyler. 10 haftalikken sormustum 19. Haftalarda söylüyorum ben dedi. O kadar nasil bekleyim meraktan çatlıyorum 😁 dün özelden bi doktorla görüstm oda 16. Haftada gel daha net sonuç alırız dedi. Beklemedeyiz bakalm
Hatice_01 babyshark__ Aa aa neden oyle demis . Ya kiz ya erkek zaten insan merak ediyor sadece tahminde bulun diyoruz 💁♀️🤨
Aseldurupp Meren429 bende dün gittim iki testi yaptım ama bağdaş kurmuş göstermedi tahmin ediyorlarmış genelde doğru cikiyo
Meren429 Melisaisler tam emin olmayinca soylemiyolar 😁 az kalmis 2 hafta daha sabredin. Bende cok heyecanla bekliyorum😁😁
Adimadim Melisaisler net belli olmuyor belki ondan soylememistir bazi bebeklerde gostermiyor kapatiyormus 16 haftada bile belli olmayanlar var canim