Aozge tuce026 kız diyor çin takvimi 🤣 ama benim çın, Rus hepsı yanıldı. Erkek diyordu tutmadı.. Kızımız olacak 🌸
hilalyavuz Esmaryarim 50 altı olunca erkek diyorlar doğru mu bilmem 🤷🏻♀️ Benimki 50 altı ve erkek 💙☺️
Merve_kucuk Aozge Benimki doğru çıktı çin takviminde 😄😄 sizin yaşınız kaçtı bide ağustosda mı hamile kaldınız
Merve_kucuk Yildizzzz Ben bakınca anlamamki canım ☺ diger arkadaşa çin takvimine göre demistim 😊 ama bakınca birden erkek hisettim sebesizce☺
Edissevil Meren429 Şuan 16+5 iz haftada erkek dedi baya herşeyini gördük 🤗😂 11 de kız demişlerdi 13 . Haftalarda daha belirgin oluyor gerçi ölcümdende anlaşılıyormus sanırım öyle diyen arkadaslarda vardı
Feyzazdra Edissevil banada erkek dedi bugünde ama hazırlık yapma dedi16 haftalık https://hizliresim.com/vaWNEv tipe bak 😂😂
Edissevil Feyzazdra oy maşallah paşaya 🙈 ay valla benim annem çok kız istiyordu , doktorumuz erkek annemin kız ısrarına kızdı sanırım 🙈 direk bakın bu pipisiii diye özellikle yakınlaştırığ gösterdi 😂😂😂
Sedahmettt Meren429 bizde 13+5 iz. Doktorumuz kıza benziyor dedi 😊 ama 11 aralıkta tekrar kontrolümüz var insallah kesin öğreniriz 🙏🏻❤️