hilalyavuz Esmaryarim 50 altı olunca erkek diyorlar doğru mu bilmem 🤷🏻♀️ Benimki 50 altı ve erkek 💙☺️
Sgazi20 Kubraturgut üçüncü gebeliğim meraktan içim içim yiyor ilkinde olmuyor ikincide artıyor üçüncüde tavan yapıyor kanımca😊😊
Faray Kubraturgut selam güzel geçiyor ben keyifli hissediyorum kendimi, pozitif olduğumda herşeyin yolunda gittiğini gözlemledim. Elimden geldiğince devam ediyorum 🌸🌸🌸 senin nasıl geçiyor günlerin 😌
Pitircikk Kubraturgut valla benim bi günüm bi günümü tutmuyo 😂 bi kötü oluyorum bulantılar falan ertesi gün gayet iyiyim 🤷🏻♀️ Ama merakla ve heyecanla geçiyor günlerim 😍 bebiş alışverişine başladınız mı kızlar ya benim içim gidiyor 😂😂
Kubraturgut Faray ne güzel cnm senin adina sevindim 😘 pozitif olmak hayat i güzelleştiriyor kesinlikle .
Kubraturgut Faray kizimmla geçiyor günlerim iyiyiz kardeşini konuşuyor uz doğmasini bekliyoruz merakla
Kubraturgut Pitircikk ay şükür ki bulantilar bitti koku hassasiyet i bitti inş yarin bi ufak alişveriş yapacağimm biraz erken ama olsun 😘
Pitircikk Kubraturgut ufak ufak alışverişe başlanabilir bence artık ya 🙈😄 ben de başladım 1-2 zıbın falan 😍
Kbusra Meren429 15.haftamdayim iki hafta önce doktor kıza benziyo dedi ama kesin kız demedi bir hafta sonra kontrolumuz var belli olur herşeyin hayirlisi bana mayısın ilk haftasi dedi doktor siz 5 hafta geridesiniz acaba benim nisanami denk gelir
Svgmom 14 haftalığım doktorum okadar gerizekalı insan dışı bi kadın ki yok artık ne cinsiyeti 17 18 haftalıkta cinsiyet dedi... Allah iyi doktorlar çıkartsın karşımıza🎈
Gizemkara21 Meren429 Bende mayıs annesiyim henüz öğrenmedim hem içinde kız hissi var ama mayıs bebeklerin geneli erkek 😀