hemsireanaa Kızlar 6 haftalık hamileyim rahiminizin olduğu yerde ağrınız oluyo mu ? Benim böyle bişey sıkışıp gevşiyo sanki ordq
Yelz_91 hemsireanaa 8.haftya kadar benim olmuştu canm , şimdi 11 haftalığız ilk zamnlardaki gibi değil ama ara ara yine oluyor . Dr bebkler büyüdüklri için rahim qenişliyor ve bağ dokuların esnemesiyle ağrı olabliyor o sırada uzan dedi
hemsireanaa Ayse1995 ya böylr bi geliyo sonra sarıya dönüyo bi iki gün sonra yine geliyo doktora soruyoz tüp bebekte normal diyo
Ayse1995 @hemsireanaa anladım canım doktor en iyisini bilir önemli bisey yok demekki kalp atışını duydunuz mu
Yelz_91 hemsireanaa bende çok yaşadım canım her akıntı geldiğinde kanamam geldi sanıp bakıyordum strese sokma bebeğni ve kendini allahn izniyle hiçbşey olmayacak ... ben korka korka 11. Hftya qeldim çok şükür bişey olmadı
Ayse1995 @hemsireanaa anladım canım ben daha gitmedim kalp atışı için inşallah hayırlısıyla bende duyarım ya çok korkuyorum
hemsireanaa Ayse1995 büyük ihtimal bebek de vardır canım korkma .benim. Dün 6+1 de karından duyamadık alttan duyduk
Merve6123 Merhaba bende bugün 6+1 hamileyim bizde geccen hafta keseyi gördük haftaya yine randevünüz var inshallah kalp atisini göreriz 😓 cok korkiyorum bu 12 hafta gecirmek istiyorum ve 13 olmak istiyorum allahin izniyle. Hepimiz inshallah aglikli kucagimizca almayi nasip eder allahim ❤️❤️Inshallah