Emine63 Arse ekmeğin arasına hiç bir şey koymuyorum ben valla sadece salça sürüyorum yiyorum. Kaşarı hiç sevmiyorum 😢
Epelinkiran Arse gerçekten mi? Bandırmalıyım burda salçasız tost yapılmaz. Piştikten sonra üzerine salça sürüp bi kaç saniye daha maknada basıyosunuz üzerine bi de kekikle pul biber harika oluyo 😊
Emine63 Ravza123 bende bilmiyorum tam olarak sabahları hiç kahvaltı yapasım gelmiyor bende tost yapıp yiyorum aklımı karıştırdılar hep
Emine63 Arse tabi tabi aynı normal tost sadece arasına salça sürüyoruz çok güzel oluyor denemeni tavsiye ederim 😌
nzngk Emine63 ekmek kilo yapar canım onun dışında bi sakıncası yok 🙂 tabi onun yerine keşke peynir domates salatalık kaşar gibi şeyler yesen havuç da pek yararlı , 1 kase yoğurt vs 😌
baharclk Emine63 değişik bi tost sekli 😁 ne güzel iste canım sucuk falan koymuyosun sık yiyorsan eğer ekmeğini beyaz ekmek tercih etme yeter. Kasar sevmiyorum demissin ama yesen ne güzel olur bliyomusun çocuğa en faydalı seylrdn biri
Emine63 baharclk ya görüntüsü midemi bulandırıyor onun için yemek istemiyorum 😂 hiç tadına bakmadım 😌
Arse Epelinkiran gercekten ilk kez duydum ya cokta merak ettim yarin mutlaka deniycem ama ben arkarada yasiyorum demek ki pek bilinmiyo burda 😬😬
Epelinkiran Arse evet bilinmiyor pek istanbulda izmirde bile bilinmiyo ki istanbul buraya çok yakın. Ben de ilk şehir dışında tost yediğimde çok şaşırmıştım heryerde salçalı olur tost sanıyodum 🙈
baharclk Emine63 aa tadına bakmadinmi ☺ bende yemezdm hatta hala yemeklerde kullanildiginda eridiğinde yiyemiyorum sadece tostta eriyince yiyebiliyorm bide normal haliyle, dilimleyip bala batırıp yemek çok güzel geliyo mesela
Beratzgenci Emine63 22 hafta olucak bende boyleyim en çok sevdiğim ve canımın çektiği şey kaşarlı yada beyaz peynirli tost 😁
Emine63 baharclk maledef hiç cesaret edemiyorum 😂 süt ürünleri hiç sevmem 😂 kaşar yiyeceğime beyaz peynir yerim dedim beyaz peynire başladım 😂 malesef süt ve yoğurtta tüketemiyorum o yüzden peynir miktarını fazla alıyorum 😂