Epelinkiran Benimde canım sürekli kaşarlı salçalı tost istiyor hergün akşamüstü yiyorum hemen hemen bu ara çok güzel geliyor tadı valla
TugbaLafci Emine63 ekmek kilo yaptığı için demişlerdir canım bende aynı şekilde sucuk güvenmediğim için yemiyorum ya sadece kaşarlı yada domates beyaz peynirli yapıyorum tavsiye ederim 🙈🤗🤗
Obsesifk [bilinmeyen] al bendende o kadar canımın çektikleri portakal süt yoğurt kaşarlı tost pırasa ıspanak 😂😂😂
Epelinkiran Ben tostta sucuk sevmem daha doğrusu dışarda ne sucuğu bilmediğim için hep kaşarlı yerim. Hiç şarküteri yemedim hamileliğimin başından beri. Tostu da evde yapınca değilde dışarda yiyince güzel hele bi iki tane yer var meşhur bayılıyorum 🙈🙈
Sdcbky Emine63 sen gene tost yıyosun canım ben gece gece kokorec yıyorum ye canın cekınce bır sey olmaz
Ravza123 Emine63 neden yeme diyorlar etrafindakiler canım ben her sabah kendime Kaşarlı tors yapıyorum 5 aydır
Emine63 Ravza123 bende bilmiyorum tam olarak sabahları hiç kahvaltı yapasım gelmiyor bende tost yapıp yiyorum aklımı karıştırdılar hep
Aylin20 Emine63 Bende 3,5 ayligima kadar çoğunlukla tost yedim başka birşey yiyemiyorum sorun olmaz neden yeme diyorlar