12345678 Güzel anneler merhabalar biz 29. Haftamızdayız ve nerdeyse 1 aydır mide agrısı var biz de ama gece cok şiddetliydi ve uykudan kalkıyorum artık mide agrısından yerim de duramıyorum dayanamıyorum bir süre sonra sizlerinde böyle oluyor mu gecmesi için neler yapıyorsunuz? Yardımcı olursanız cok sevinirim
Gizemabc 12345678 31+5.haftamdayim. 1 gun olmazsa diger gun mutlaka mide yanmasi yasiyorum. Aksam yemegini cok gec yememeye bakin. Cok yanarsa soguk sut icin ya da naneli falim cignemek de bende ise yariyor, deneyebilirsiniz.
Ezgimrt1 12345678 canım ben yanmasından bağırasın Geliyordu bu şurubu 3 defa içtim bir daha yanma yaşamadım ve içince 10 dakika da geçirdi ( gaviscon)
Cemre20 12345678 aynı şekilde ağrı ve yanma çektim dayanılmıcak gibiydi gaviscon kullandım fayda etmiyor gibiydi ama bi kaç gün içinde kendiliğinden kesildi
Yagmureyupoglu Mide yanması için oğlumda ben rennie kullandim. Şeker gibi agzinda çevirip eritiyosun. Bende cok mide yanmasi sorunu yasadim biraz olsun onunla hafifliyodu
12345678 Yagmureyupoglu evet eşime ondan aldırcam bir de belki iyi gelir bu sefer agrıyı azaltıyor mu?
saree Yagmureyupoglu Bende renie kullanıyorum, artık ağzıma renie attıgım zaman bebeğim hareket ediyo 😂 bagımlı olduk resmen
12345678 Nesexx onu kullanıyorum doktorumuz yazdı ama fayda etmiyor gibi hala hala devam ediyor agrısı 😢
12345678 Gizemabc evet süt içeyim her ne kadar sevmesem de agrıyı azaltsın baska bişey istemiyorum artık bir süre sonra aglamaktan uyuya kalıyorum hep 😢
12345678 Ezgimrt1 bende kullanıyorum hep ama bir faydasınu gormüyor gibiyim içiyorum 1 saat resmen biraz daha agrı cekiyorum aglayarak uyuya kalıyorum hep😢
Mervaz Benimde basladi cok migde yaniyo sonra bulaniyo safra geliyo hep nabcam diye yorumlari okuyorsum
12345678 Mervaz inanılmaz agrıyor 1 aydır aksam sabah ve gece uykumdan uyandırıyor agrı dayanılmacak hale gelmeye başladı bu böyle hep devam mı edicek ne zaman bitcek hic bilmiyorum😢
12345678 Cemre20 nerdeyse 1 aydır var geceler agrıyla uyanıyorum artık dayanamıcak hal almaya başladı aglayarak uyuyup kalıyorum genelde ne zaman gecicek inanın bilmiyorum inş bir daha sizin de olmaz
Ancelina Arkadaşlar bu gaviscon veya rennie şurubun bir sınırı var ki hamilelikte ? Doktorunuz bir şey dedi mi bazen çok ihtiyaç duyuyorum özellikle hastane yemeği yediysem :(
Slinn Ancelina ben bir şişeyi üç günde bitiriyordum saat başı içtiğimi bilirim bebeğe bi zararı yok dedi dr. Ama bi yerden sonra şuruplar da kâr etmedi bana pulcet hap verdi doktorum o gün bu gündür yanma yok
12345678 Slinn o pulcet hapın bir zararı yokmus değil mi bende alıyım yararı olduysa size yok sa şişe şişe gaviscon içiyorum hic bir işe yaramıyor
ipekcatuk_ Ayni dertten muzdaribim aglayacak seviyelerdeyim 😭 kisa surede olsa rahatlama yontemi ilik bir cay bardagi suya bol seker bi dikiste ic
12345678 ipekcatuk_ rahatlatıyor mu? Hemen yaparım ben de geceleri en azından rahatlatıp o sırada uyumaya calısıyım ki agrısını duymayım yoksa uyandırıyor agrı aglayarak 2 3 saate artık uyuya kalıyorum😢