Cnss ylzzz ama Hacer Hanım perinatolog değil detaylı olarak baktım dedi Bi sorun görmedim dedi bizede yani bizde pek detaylıya girdik sayılmıyoruz. Eğer bir problem görseydim yönlendirirdim dedi..
ylzzz Cnss karsı terk ettim ben 😂 doğuma kendi memleketime geldim. Hacer bana para verse ben yine de ona muayene olmam zaten 😃
Masalefsa ylzzz memleket nere canm hacer in yeri güzel die ragbet görüyor bi diğer doktorları beğenmemişti meslektaşlarım malesef bu konu da iyi değil.demisti kadın bana alttan myane yaptircakti
Simya34 Ay bende Kars’a geldim bir ay önce,kendi memleketim☺️seviyorum Kars’ı.Ama şu sağlık konusunda ne yapacağım bilmiyorum.Bende Tuncay beye gidiyorum.Endişeliyim bakalım ne yapacağız:(
Buycuy_ Masalefsa kesinlikle çok memnunum hasan hocadan özel muayenesine gidiyorum pazartesi çarşamba ve cuma günleri oluyor 122 TL veriyorsun o hafta diğer hafta ücret almıyor gidersen
Buycuy_ Bende Hacer Hoca ya gittim detaylıya 200 TL sonra içime sinmedi hasan hocaya gittim 25+4 deyiz bizde ama Hacer Hoca çok tatlı bi bayan