Masalefsa 2 hafta var ona gorunmeme o zaman da 32 haftalık olurum napalim artık bekleyeyim 2 hafta daha
Senaysn Masalefsa ay insalalh o 2 hafta sıkıntısız geçer ve insallah istediğin gibi olur. Diğer doktorun kaçıncı hafta da gel demişti
Senaysn Masalefsa kuzum İnstagram kullanıyorsan doktor ordan paylaşacağım geldiğimde dedi. Sanırım muayenehanesi yeni. Telefon istedim ama daha yeni bağlattık açılınca instagram dan duyuru yapacağım dedi 🥰
Senaysn Masalefsa instagram kullanmıyorsan tabiki verebilirsin numaranı ben takip ederim geldiğinde yazarım sana 🥰
Masalefsa Senaysn kullanıyorum canm her ihtimale karşı yazayım numaramı ben 05331337692 1 ay sonra gel demişti bi aydan bi hafta falan geçti
Cnss Masalefsa evet muayenesi uzun sürmüyor dediğiniz gibi bana da gebelik zehirlenmesi falan filan dedi baya Bi korkuttu ama çok şükür öyle bi durum yok korkuttuğu kadar 😪
Cnss ylzzz hmm artık bir daha Hacer hanıma gitmeyeceğim kesinleşti ☺️ bende detaylıyı onda yaptırdım ama pişman olmuştum her gittiğim seferde farklı bir ücret alıyor anlayamıyorum 🙄
Cnss ylzzz benden en son muayeneye gittiğimde 150 aldı ilk zamanlar 120ydi sonra 150ye çıkardı. Detaylıdan emin değilim 200 yada 250 olması lazım tam hatırlamıyorum onu..
Cnss Senaysn benim eşiminde normal görev yeri Sarıkamış ama şuan görevlendirme nedeniyle sınırda şuan 🙄