ylzzz Masalefsa çatı muayene göre söylüyorlar ama doğum bu işte belli olmuyor bildiğim kadarıyla devlet hastanesi sezaryen yapmıyor zaten. Sezaryen durumunda üniye sevk oluyor
ylzzz Masalefsa çatı muayene göre söylüyorlar ama doğum bu işte belli olmuyor bildiğim kadarıyla devlet hastanesi sezaryen yapmıyor zaten. Sezaryen durumunda üniye sevk oluyor
Masalefsa Senaysn orda kimsem yokki doğum için burda da sarikamistaym çok problem li durum annem gelecek işte 2 haftaya kadar yanıma.
Masalefsa Senaysn bi öğrensem normal mi sezeryan mi ne zaman ona göre annemlerin yanına giderim en kötü ihtimalle ama onu da demiyor
Senaysn Masalefsa bence en sağlıklısı doğumu annengilin yanında yapmak tabi en doğru kararı sen verirsin yine de 🥰
Senaysn Masalefsa dur konuşuyorum sen burda kal yazacam hemen bugün gelirseniz ücret almam sonrası 130 TL olacakmış
Masalefsa Senaysn olsun ya ücret alsın önemli değil en azından rahat edeyim yerini vs ya da ben gidince nasıl ulasablcem burda bekliom kuzum
ylzzz Masalefsa son haftalara doğru bakıyorlar bana da daha bakılmadı çatın uygun değilse sezaryen tarihi veriyorlar.ama normal beklerken de sezaryen olabilirsin atıyorum bebek kaka yapar veya kordon dolanır doğum bu o an bebeğin canı nasıl isterse 😃