Nasippp Esin25 13 kasım henüz yumurtlamayı görmedim ama bu gün göreceğim sanırım genelde 16. Gün oluyor yumurtlamam:)
GozdeBabur 6 kasım gebelik testi için çağırdı doktorum. bekliyorum ama adet sancıları ve akıntım var adet olacakmış gibi hissediyorum. :(
Ecrinbzkrt Blackkcat ayy cnm senı hep goruyorum inş olmazsın duam senınle ve anne olmayı beklıyen herkezle🤲🏻
Blackkcat Ecrinbzkrt inşallh kuzum,Allah razı olsun,Allah kim ne istiyorsa hayırlısıyla nasip etsin inşallah🤲🏻
GozdeBabur Mehtapakgl Ay Mehtap hanım sizinle aynı günlerimiz bende 6 kasım da vereceğim olmaz isem. bilmiyorum buna bil heyecanlandım inşallah güzel haberler alırız :)
Meliscan GozdeBabur benimde adetime 4 gün var canım bugun Bi kaç damla acık kahverengi gibi leke geldi acaba yerleşme Kanamasımı benimle aynı durumu yasayan var mııı
Esin25 Hilaleva @ sumosgoksu yerlşme kanaması olabliyormuş geçince testi tekrarla kan ver inşallah vardır bebiş bu ay bize
sumosgoksu Esin25 inş canım inş isteyen herkese nasip etsin bakalım bu ay olacak mı gerçekten meraktayım
GozdeBabur Ozlemclk52 6 kasım gonalf 900, ç.atlatma iğnesi ve aşılama denedik :) hayırlı haberler alalım inşallah Özlem hanım :)
Ozlemclk52 GozdeBabur inşallah canım benim adet olcak gibi hisler başladı kasıklarda inşallah yerleşme olayidir😁
Esin25 Ozlemclk52 bende klmen kullandım sadce iğnesini vurulmadım 🤣 berber bekliyoruz bakalım adet trhin ne zmn
Gulnur minikmucizem1_ asilama nasil oluyor anlatabilirmisiniz buayda degilsem yilbasindan sonra asilama yaptircazda
GozdeBabur Esin25 inşallah olmuştur canım inşallah güzel haberlerini alırız. kendime olmuş kadar seviniyorum hamile kalan anne adaylarını rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin, gönlüne göre versin inşallah :)