Dmt91 Dr 8ocak dedi doğum tarihi heycanla kızımı bekliyorum .29+5olduk 2oglumdan sonra 3.hamilelik iki normal doğum yaptım bakalım bu nasıl olucak peki siz anneler heyecan varmi ?...rabbim kucagimiza almayı nasip etsin
Minica_Eylul Dmt91 27+4 😍 13 14 ocak gibi olacak hayırlısıyla sezeryan makat gelişli hanım efendi ☺❤ hem heyecan hem mutluluk hem tedirginlik var çok karışık duygular hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alalim🙏🏼 sizinde sezeryan ??
Minnakmom Dmt91 Ocak sonu Şubat başı nasipse 29+1 iz evet heyecanlıyız Allah sağ Salim vaktinde kavuştursun hepimizi 💕🌸🤲🏻
Mrsde05 Minica_Eylul çok özür dilerek soruyorum peki bu sisteme göre doğum tarihiniz 23 degilmi benimki 27+3 24 Ocak tahmini sisteme göre doktorum henüz birşey demedi de
Dmt91 Minica_Eylul benim ikisi normal canım bunuda bakalım aksilik olmasa inshllah normal olur ...amin cnm inshllh ♥️ aramız azmis
Seda_yazar Minica_Eylul hemen sezeryan deme 32. Haftaya kadar dönmek için zamanları var bol bol yürüyüş yap bende 28+2 yim bizimse makat gözüküyor ama değişir desi doktorum
Minica_Eylul Mrsde05 ne demek sorabilirsiniz 😉evet 23 ocak gelişim hesabına gore yaptı kontrollerde tekrar değerlendirecek. 👍 ☺
Kaantoprak Mrsde05 sizinle aynı gündeyiz benimde ultrasonda hesaplarıma göre 23 Ocak yazıyor lakin mecburi sezaryan olacağım 1-10 Ocak arası alınacak bebeğim ☺️
Dmt91 Gamzekacanlar ayy canım benim ilk hepsinden güzel herşeyi ilk yasiycaksin .... inshllah canım az kaldı okadar güzel biseyki ben bile 3.de boyleysem sen normal
Mrsde05 Minica_Eylul teşekkürler bende merak ettim doktorum ile henüz konuşmadık muhtemelen muayenem de söyler merak içindeyim sizinlede aramızda 1 gün olunca 🤗
merveaydin1 Tahmini 20ocak benimde, çok karışık duygular hissediyorum dakikada kaç duygu yaşıyorum bilmiyorum. 😄
Eymenefemm Benimde 27+1 🥰 19 Ocak doğumumuz inşallah❤️ Normalde 29 Ocak ama sezeryan olcağı için 10 gün önce 🙏 hepimiz sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inşallah ❤️
Kaantoprak 27+3 günlüğüz 15 ay arayla ikinci sezaryan olucağım. Doktorum iki sezaryan arası az olduğu için değerlendirmesi gereği rahmimin fazla kilolu bebek kaldıramayacağını söyledi oğlum 37+1 de doğdu buda aynı zamanlarda dünyaya gelecek doktorum 5-10 Ocak arası kesin alırım dedi ama erken gelme durumu da yüksek dedi bakalım ne olucak☺️