Yasamasebebim Selufkaa insAllah canım ilk hamileliğim o yüzden her şeyin ilkini yaşıyorum bakalım neler bekliyor bizi 🥰
Selufkaa Yasamasebebim benim de öyle ❤️ Hamileliği bir hastalık degil de doğal bir süreç olarak gördüğün sürece çok güzel geçiyor. Akışına bırak🌸
Yasamasebebim Selufkaa yok canım hastalık aklımdan bile geçmedi şimdiye kadar şükür yani her an'ın tadını çıkarmaya bakıyorum 😊 çocuğumuza ileride okuyabilecegi bi ani defteri ve albüm birakmak istiyorum kendimce biseyler yapmaya çalışıyorum 🌺
Tazeanne0134 Bebisimyolda gece yatmadan önce içme mide yanması vs yapabilir o yüzden yatmadan 2 saat önce iç en geç
Tazeanne0134 Bebisimyolda en iyisi kuzum ama dediğim gibi 2-3 saat öncesinden yemeyi içmeyi kes su dışında çünkü reflü mide yanması vs yaşarsın 🥰
Guler06 Bebisimyolda çikolata sütteki kalsiyumu çürütüyomuş ama genede vardır faydası tabii bıraz önce buradaki yazıdan okudum bende süt ve ürünlerini sevmiyorum bende zorla yogurt yıyorm peynir yıyorm sende öyle yap yada koyu yapraklı sebzeler VS seyler tüketmeye bak içemiyorsan
Gnl_grb27 Bebisimyolda süt peynir yoğurt ayran ve haşlanmış yumurta yiyemiyorum ve çocukluğumdan beri bu yüzden kansızlık ve hiç kilo alamama durumum var bir hafta kilo alıyorsam ikinci hafta aldığım bütün kiloları veriyorum 😭
Mommy34 Bebisimyolda bende de aynı sorun oldu ilk aylarda içtim sonrasında içemedim..yoğurt ve peynir tüketiyorum müadili olarak 😃
Mommy34 Yasamasebebim çok şükür iyi canım benim Drum ilk 3 ay süt içmene gerek yok dedi sonrası için önemli dedi bende nesquik atıyorum daha güzel oluyo bide öyle dene
Gulsevm Yasamasebebim 35 ten sonrası bizi pek sarmadı doğursam da kurtulsam diyorum günler haftalar gibi geçiyor aynı uyuyamiyorum gun icinde sürekli yatmak istiyorum bazen oluyor kolumu kaldıracak halim bile kalmıyor 🐣🤦🏼♀️🤭😂
Gulsevm Yasamasebebim 35 ten sonrası bizi pek sarmadı doğursam da kurtulsam diyorum günler haftalar gibi geçiyor aynı uyuyamiyorum gun icinde sürekli yatmak istiyorum bazen oluyor kolumu kaldıracak halim bile kalmıyor 🐣🤦🏼♀️🤭😂
Yasamasebebim Gulsevm yaa çok mu halsiz olunuyor yoksa sizde mi öyle oldu ki 😅 Ben hamileliğimin başından beri gündüz uyuyan birisi değilim de 😅
zelis63 Yasamasebebim aslında ilk hevesle içtim şimdi unutuyorum kakaolu aldım onu içiyorum aklıma geldikçe daha lezzetli 😅
ramazantugce Bebisimyolda benim 5.5 aydır kac kilo süt bitirdiğim belli değil içmeye çalış zorla kendini yada sütlü tatlılar yap 😊
Gulsevm Yasamasebebim bende asla uyumazdım gece gec saatlerde yatar sabah 7 ayaktaydım sürekli gezerdim yorulmak ne onu bilmezdim su haftama kadar olmadım ama 35. Haftadan sonra boyle oldum annemler hamilelikten dolayı diyor agirlastigim içinmiş bilmiyorum ama çok iğrenç bi duygu sürekli yatmak istiyorum canım deli gibi gezmek yürümek istiyor adımı bile zorla atıyorum sanki aman ınsallah sizinki oyle olmaz😂🤭🤭
Kuzucugunannesi Bnde sut hic sevmem icmem fakat hamile oldugumu öğrendiğimdrn bu yana hep içiyorum bebegim icin ve gaz yapio bana keşke yoğurt yiyebilsem ama hic yiyemiyorum yoğurt yaa kizlar 🙄🤷♀️
Gamzeliim38 Bebisimyolda Canım bende normalde hiç sevmem sütü İnek sutude olsa hazır sütte olsa hep kokuyor gibi gelir Bal yada pekmezle tatlandirip yudum yudum değil de hepsini bir anda nefes bile almadan içiyorum 😀👍 Sende öyle dene farkinda bile olmuyorsun