Erkek bebekte olurmuş yüz görümlüğü diye bişey varmış acaba o mu diye tereddüt ediyorum 😶😓

Civcivim Benim kızım oluyor kanamam başlarda hep oldu . Yani kız ya da erkekle alakalı birşey değil . Doktora gitmenizde fayda var.

Civcivim bence hurafe bu benimde 6. Haftada ağrısız kanamam olmuştu hemen gittim iyikide gitmişim. Kese etrafında kanamam devam etti ve 2 ay geçmedi. Her kanama hamilelikte önem teşkil eder ve bence doktora gidilmeli.

Civcivim canım hastaneyw git kötü bişey yoktur korkma kanama alanı olabilir onun içinde ilaç iğne verirler bende kullanıyorum kalp atışını falan da duyduk bebeğimin çok şükür darısı başına inşallah canım

Civcivim yarını beklemeden acile gitseniz ya kalp atışıda duyar rahatlarsınız.

Benim 5 inci haftamda lekelenmem oldu ilk ultrasonda keseyi gördüm bir sorun yok dedi yerlesme lekesidir dedi . İlaç kullanıyorum progestan. Korkmayın kendi adınıza korkuyor olabilirsiniz ama bebeğiniz için gitmek zorundasınız ben bir leke için yerimde duramadım

Civcivim yerleşme kanaması oldu bende ama pembeydi canım herkesin farklı olabilir sen hastaneye git istersen

Civcivim korkucak bişey yok , agrısı sızısı olan bişey değil alttan muayene, lütfen beklemeden hastaneye git kontrol ol canm

Eşimi bekliyorum gelsin gidicem, acıyor cok ya bide devlet hastanesi malum gmdoktirlar öküz gibi davranıyo insan çok acı cekiyo

Canim görün doktora en azindan düşük tehlikesi falan olsa bile tedavisine bakarlar ben 20 haftalik oldum agrilarim var hala her doktora gitmemde kanama falan olursa hic bekleme gel diyolar. Aksatmamak lazim

Civcivim inanmıorm hala gıtmedınızmı doktora 🤭🤭 Bu kadar rahat olmayın bence sonra pişman olucagınız seyler yaşamayın .. Gene siz bılırsınız evlat sizin

Zs18 benim de aynı şekilde o haftalarda oldu ağrım falan yoktu doktora gittim düşük tehlikem olduğunu söyledi ve iğne verdi sonra 2 kez daha oldu ama agrı olmadı hiç bir şekilde bu kez acile gittim progestan yazdi şükür suan yok ama 3 ayı doldurana kadar dikkat etmemi söylediler

Civcivim Ayrıca ne olur ne olmaz Allah korusun gene de gidin çünkü çoğu zaman kese kenarında veyatta rahimde olabiliyor kanama

Fiiza iki aydan sonra geçti mi Benim bir buçuk ay oldu kanama alanım geçmedi henüz çok az küçülmüş sadece

NaimeYilmaz hayır gitmedim korkuyorum gidemiyorum, cenazemizde var üst üste geldi üzüldüm belki ondan da olabilir gamsız sanırlar belki beni ama inanın korkuyorum hastahane ortamında çok yaşadım ben bu yüzden korkuyorum aşırı bi kanama da olmadığı için gitmedim hastaneye, yanlış anlayıp ta kötü yorum yapmasın lütfen kimse, kimse kimsenin acısını bilemez