Eceveannesi BeybininAnasi aslında bnde yeni hamileyken yedim ama smdi gene cnm istio bnmde oğluşum sağlıklı görünüyor sukur
Adagel Eceveannesi sade pirinç pilavı yapıp biraz limon ve karabiberle midyeymiş gibi yedim 🙈😂😂 Kokoreç içinde sabrediyorum ama çok iddialı değilim onu ekstra pişirmelerini rica edip yerim 🤗
Gagacim Adagel midye öyle bişey mi ? Bende pirinç pilavına kimyon pul biber dökerim limonda sıkarım öyle yerim çok güzel oluyor
Zugal Eceveannesi yaa bende öyleyim şuan oturup 50 tane midye yiyebilirim ama doktorum çok önermiyoruz ye diyemem dediği için tutuyorum kendimi😂
Adagel Gagacim evet şimdilik böyleymiş gibi idare ediyorum. Fazla baharatta tüketemiyorum midem rahatsız oluyor
Buketttt Efuchama sakatatlar virüs tasidikalri için bebeğe bulaşırmış ve doğum anomalilerine yol açar mış ondan dolayı yasak. Işkenbe kelle paça modye fln da öyleymiş
Buketttt Eceveannesi benim de canin cok kokoreç istiyor cok ta severim ama virüs bulaşma ihtimali var diye tutuyorum kendimi. Doğum sonrası ilk dışarı yemeğim olabilir kendisi 😂
Sevdakyr Eceveannesi doktoruma sormuştum kokoreç yiyebilirsin çok sık yememek şartıyla demişti 😊 ve bildiğin güvendiğin temiz bir yerden ye demişti 😊
Buketttt Eceveannesi doktorum, kireçle iyice yıkansa bile geçmez dedi, bu dönemde hassasiyet fazla olduğu için hic tavsiye etmiyor bana. Bende nefsimi terbiye ediyorum. Ooo daha cokk yiyecek zamanımız var allahın izniyle 🤭🙏
Minnosizmmm Eceveannesi pimpirik tanesi bir anne adayı olduğum için doktor neye yasak dediyse dikkat ettim 2 parca ciğer yedim geçen gün oda komşumuz yapmış getirmiş öyle güzel koktu ki eşim zorla yedirdi ama özellikle midyeyi çok sevmeme rağmen yemiyorum çünkü içinde ağır metaller barındırıyor. Bebekte bir şey çıkar ve benim yuzumden olursa bu diye kendimi durduk yere demoralize etme yeteneğine sahibim 😊😊