Hzleliztosss Kızlar merhabalar , aranıza yeni katıldım İstanbul’dan Ankara’ya geldiğim için kadın Doğum doktoru arıyorum özel veya devlet olabilir. Keçiören etlik tarafında varsa bildiğiniz yardımcı olur musunuz??
EzgiCan_ Hzleliztosss bende araştırıyorum ama sonuç olarak tobb etü hastanesine karar verdim orayla çalışan birkaç doktor da var onlara da bakabilirsin. Özel muayenesi olan doktorların da doğum paketleri oluyor onlara da bakabilirsin. Ama fikir olarak büyük bir hastane olursa iyi olur, ben ona göre karar vermeye çalıştım.
Elif_t Hzleliztosss Bir doktor tanıdığımız Etlik’te Lokman Hekim Op. Dr. Meltem Antalyalı’yı tavsiye etmişti. Muayene ücreti 190 tl. Başka bir doktor tanıdığımız da Çankaya’da Ufuk Üniversitesi Dr. Rıdvan Ege Hastanesi Prof. Dr. Recai Pabuçcu’yu tavsiye etti. Meltem Hanım’a gidecektim evimize yakın diye ama gönlüm Recai hocadan yana henüz karar vermedim
Paganfront Hzleliztosss hoşgeldiniz☺️ Ben de Doç. Dr. Fırat Mutlu’ya gidiyorum, Koru Hastanesindeydi; ancak oradan ayrıldı ve öZel muayenehane açtı Çukurambar’da. Doğum için de TOBB ile anlaştı. Instagramdan da bakabilirsiniz. Çok samimi ve içten biri, acaip rahatlatıyor insanı.
Aysabal Hzleliztosss özel ortadoğu hastanesi doğum paketine 5500 dedi ben batıkent medikal park hastanesine gittim orda bir doktor var aşırı iyi kendisi ve çok güzel muaneleri vs isterseniz isimde verebilirim. Muane ücreti 175 tl medikal parkın
Hzleliztosss EzgiCan_ peki bu tobb ta bulduğunuz doktor hangisi? Şuanlık kontrol amaçlı keah gidiyorum, ancak hiç memnun değilim medisis i araştırdım ama muayene ücreti çok pahalı. Ayrıca cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
EzgiCan_ Hzleliztosss ben de henüz 1 defa gittim Gökhan beye kalp atışını henüz duymadık inşallah bu hafta duyarsak doğum paketlerini inceleceyeceğim tobb da Ayşegül hanımın varmış sadece paketi 10 bin. Bi de tobb ile çalışan özel muayenesi olan Cemil Kaya var onun ile ilgili çok olumlu yorum duydum oda 12.500 müş. Yani doğum paketsiz devam etsem acaba doğuma kadar ki tetkiklere nekadar harcanır onu kestiremiyorum. Sende Bilgi aldığında paylaşırsan bende sevinirim.
shsn Hzleliztosss özel ortadoğu hastanesi daha uygun fiyatlı muayene olup kararınızı vereblrsnz. Muayene 140 tl memurlara %10indirim yapıyorlar
Hzleliztosss EzgiCan_ çok teşekkür ederim siz de Keçiören’de oturuyorsanız eğer medisis i ben baya araştırdım. Bende 6 haftalığım Ulviye hanım varmış ondan herkes çok memnunmuş. Doğum paketi iki çeşitmiş 6-7 bin olmak üzere birinde prof. Dr giriyormuş süit oda oluyormuş diğeri normalmiş. Hastaneye kan tahlili için gittim 100 TL verdim muayene sordum yine Prof ve doç. Veya operatör dr olarak fiyat değişiyormuş. 200 TL olarak genel fiyat dedi tabi paket dışı gitmek bana biraz mantıksız geldi. Eşimle suan araştırıyoruz neresi olur diye
shsn Demetevlerde bi hastane. Eşiniz memurmu blmiyorm ama ben eşimden faydalandm 5bine anlaştk doğm paketni
Hzleliztosss shsn @Ezgican_#—-çok detaylı hatırlamıyorum şuan tabiki ama 12 muayne var ikili üçlü testler gebelik şekeri ölçümü vs doğum 1 gece kalma 2 kere diyetisyen görüşmesi 1 kere psikolog görüşmesi 20 haftadan sonra hamile platesi ve oda süslemesi detaylı ultrason dahil değil hatırladıklarım bunlar şuan için—— alıntı yaptım..
shsn EzgiCan_ siz blirsnz canım tavsiyem doktorlara muayene olun memnn kalınca pket anlaşmanz. Paket gerçktn uyguna geliyor çnkü ayrıntılı ultrason taramalar vs baya tutan şeyler
shsn EzgiCan_ genelde bir hamile insan gefekli olan testleri dahl olark ayarlıyorlar canım muayene sayısı vs yeterli oluyor
Hzleliztosss Elif_t çok teşekkür ederim Elif hanım ancak lokman hekimde yenidoğan ünitesi yokmuş maalesef yardımlarınız için çok teşekkür ederim
Hzleliztosss Paganfront ya çok özür dilerim herkes yardımcı olmak için birşeyler yazmış inanın gram bilmiyorum burayı🤦♀️ Başlığı yanlış açmışım çukurambar gidebileceğim yerler değilmiş tek başıma 😔 yardımlarınız için çok teşekkür ederim umarım başlıktan dolayı yardımcj olabileceğimiz birileri çıkar 🤗
Ilkayy_metee Bende keçiören’de Oturuyorum bugün bir kaç araştırma yaptım fakat bu çevrede iyi bir yer bulamadım
Hzleliztosss Ilkayy_metee Keçiören eğitim araştırma hastanesi ne gidiyorum ama sadece kaydım olsun diye medisis için düşünüyoruz maalesef çok uzak kalıyor diğer yerler. *Lokman hekimde yenidoğan ünitesi yok *özel Keçiören ben istemedim *zübeyde hanıma bakacağım