Yagmuricenkiz Hanımlar, kızçeler; Tıp merkezi ve özel hastanelerin ortalama normal doğum fiyatları nedir biliyor musunuz? Özellikle Mardin, Urfa, Şırnak civarı
dentem61 Yagmuricenkiz oraları bilmem de trabzon da normal doğum 1600 tl oda foto ayrıca 450tl veriyorsun sezeryan 2150 falan
nursiracc Yagmuricenkiz Adıyamanda 2000 lira normal sezeryan farketmiyor,ücretler standart,ama doktorumuz tanıdık diye 1600e yapıcam ben 😇
defne55 Yagmuricenkiz ben samsundayim 2000 lira diyolar bide normal doğumda ayriyetten epidural de hariç çok aşırı fazla bende devlette yapma ya karar verdim
nursiracc Yagmuricenkiz Bence bi çok şehire göre uygun ama yaşadığımız şehrin standartlarına göre pahalı gerçekten
denizadaalpp cok uygun fiyatlar ya bzm burda tek özel hastane var coşmuş durumda 3 bucuk 4 diyo. ssk yoksa 7.500
Yagmuricenkiz defne55 öhhh Ya burada devlette bir tane gencecik çocuk var o da bir halttan anlamıyor, mecburum Yani.
defne55 Yagmuricenkiz ben o yönden şanslıyım sadece doğum üzerine devlet hastanesi ve doktorlar yaşlı bilgili bende öyle olmasa cesaret edemezdim devlete
nursiracc baby10 Gözde hastanesi kesinlikle indirim yapmıyor,ben normalde münihe hanıma yaptırıcaktım sezeryanı asla indirim yapmadılar,park Hospitalde Gülşah Selvi Demirtaş var ona yaptırıcam,tek kelimeyle muhteşem bi doktor 🌸