Rojinacar bsratoprak rabbim sana bağışlasın 🙏🏻 Meryem ana otuyla ilgili post açmıştım ama cevap veren olmadı canım yazabilir misin annen nasıl yaptı hangi duaları okudu
Melek_38 Merhaba güzel anneler bende 29. Haftadan beri sancı çekiyorum. Şu an 32+3 olduk ve karnım taş gibi sürekli lavaboya gidiyorum. Belimde hafif bir ağrı var ama çok hafif. Ve çok korkuyorum erken doğum riskimiz var. Her saniye doktora da yazmak istemiyorum. Ama şu an sığamıyorum sanki hiç bir yere karnımın sertliğinden. Bunu yaşayanlarınız varsa dinlemek isterim🙏🏻
bsratoprak Sehnazzzzz_25 Teşekkürler, doktoruma kaç dikiş olduğunu sormadım ama küçük. Evet ilk doğumum 😊
Nurs3f4 Esramazan57 7şer tane felak nas ayetel kürsü fatiha inşrah suresi okumuyomuş doğum yapacak kişinin niyetine
Bahar2 bsratoprak çok güzel bi Doğum hikayesi ne mutlu size inşallah hepimizin böyle kolaylıkla Doğumu olur amin 🙏
bsratoprak Bahar2 Amin inşallah Rabbim herkesin bir avazda hayırlısıyla kurtulmasını nasip etsin çok teşekkür ederim 😊
bsratoprak HappyUmm sancı çıkmaması bir sorum teşkil etmiyor bünyeye göre değişiyor bazıları uzun süre sancı çekip doğuruyor bazı doğumlarda ise sancı son anda geliyor 😊