ElifKAYA8118 Merhaba arkadaşlar adete 3 gün kala gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı. Adetim 3 gün gecikti hala olmadım. Böyle negatif görüp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı acaba???
Mstfaslhn1234 ElifKAYA8118 geç döllenme olmuş olabilir canım kan testi inde çıkar varsa yada tekrar yap test şüphelerin varsa
ozgnur ElifKAYA8118 bende varım canım adetten önce yaptıklarım negatifti adet günü pozitif oldu şuan 5 haftalığız bende de hiç belirti olmadi 🤗
Simya34 ElifKAYA8118 canım benimde bugün 3 gün gecikti,ben adetten bir gün önce yaptım negatifti ama 3 saat sonra falan çöpe baktım hem ovulasyon hem gebelik testlerimde çift çizgi vardı.Bende umutlanmıyorum hakkımızda hayırlısı
ElifKAYA8118 Mstfaslhn1234 genelde hiç gecikmezdi birde 1 hafta öncesi başlardı adet belirtilerim göğüslerim şişerdi acırdı bu ay hicbir belirti yok 3 gün geçmesine rağmen. Biraz daha beklemek istiyorum negatif görmek istemiyorum ama sonuç değişir mi acaba bilemedim 🤔
1esraozz ElifKAYA8118 Merhaba canım adetten 3 gün önce test yaptım sonuç negatif çıktı. Adet günümde testi tekrarladım bu sefer de pozitif çıktı. Kan testiyle de doğruladım hamileyim.Bende de hiç bir belirti yoktu. Allah gönlüne göre versin 🤲
zeynep9243 Benimde aynı şekilde oldu öncesinde yaptığım test negatifti 4gün sonra tekrarladım adet günümden 1 gün önce pozitif :) ertesi gün kan testiylede doğrulandı şuan gebeyim. Benim halen bi belirti yok ama 🙈
ElifKAYA8118 zeynep9243 kan testi yaptırmaya da korkuyorum inşallah sizin gibi benim de sonuç pozitif olur
ElifKAYA8118 ozgnur çok ümitlenmek istemiyordum ama 3 gün geçti olabilir sanki 🤗 inşallah sizin gibi pozitifi görürüm bende
ElifKAYA8118 Mstfaslhn1234 birkaç gün daha bekleyim diyorum evde test yapmayacağım kan testi veririm hafta ici bir gün inşallah adet olmam da 😔
ElifKAYA8118 Simya34 20 dakikadan sonrası geçersiz yazıyordu testin üstünde ama bende ikinci çizgi hiç çıkmamıştı inşallah siz de hamilesinizdir rabbim isteyen herkese versin inşallah
ElifKAYA8118 Simya34 yine haberleşelim burdan yazalım hamileysek de adet olursak da sizi de merak ederim şimdi