Fatos_aslan22 Ben zinnat 500 mg kullandım b grubuna giriyor kendimde hemşire oldugm için zararsız oldugunu biliyodum içtim ve geçtide ama şuan tekrarladı :(
Sedaahmetpr Fatos_aslan22 infex 200 mg da b grubuna mı giriyor acaba 🤔 bol bol su için insallah geçer 😐
Basaaak Fatos_aslan22 ben azosilin içtm geçmedi . Piyoseptil içtm gecmedi . Bu haftada sulcid 750 içtm sanırım azaldı
Sirkencubin Fatos_aslan22 Benim basima gelmedi ancak blueberry nin idrar yollari enfeksiyonuna iyi geldigini biliyorum. Bir arastirsana. Doktoruna danisip tuketebilirsin.
Mrvgk ilknuryzc1 aynı şeyleri bende yaptım özellikle gece yatarken sirkeli su içmek çok etkili oluyor bence
Dilaraeymen Canım sirkeyle yıka özel bölgeni inşallah kurtulursun. Bende de var sirkeye başladım bugün inşallah faydasını görürüz. Annem enfeksiyonu sirkeyle geçirmişti
Lamiyye Nurane001 hamilelikde normaldi axinti olmagi yeni sizde bilmirem ne rengdedi qixu gelirminya yox
Nurane001 Lamiyye can yox qoxu yoxdu ag rengdedi buraz arada sari fasonda olur.hekim getdim sukur dedi her sey yaxsidi