gozdeak 36.haftamdayım ilk aylardaki gibi bulantılar halsizlik yorgunluk başladı hiç bir şey istemiyor canım devamli uzanıyorum ☹️ Aynı durumda olan var mı normal mi bu durum ?
madl41 gozdeak 36. Haftamdayım🥰 2 gündür mide bulantısı yaşıyorum kusma falan yok ama sadece bulantı var 🤷♀️🤷♀️ Bebeğimide çok aşağıda hissediyorum artık yürürken zorlanmıyorum sık sık lavaboya da çıkmıyorum bazen bel ağrısı yaşıyorum gündüzleri çok iyiyim ama geceleri uyumakta çok zorlanıyorum🙄
Anm gozdeak bendede mide bulantısı var, zaten bundan öncede 6 ayıma kadar ilaç aldm kusmamak için sonrada mide bulantısı olmadı ilacıda bırakdm. ama kaç haftadır öyle oluyorum belki mideme basgı yapıyordur diye düşünüyorum ama bilemedm🤷🏻♀️
Zlmdemir gozdeak bende de 35. Haftamda başladı Canm 37 olduk hala çok uyku basıyor sürekli yorgunum.artık sayılı günler kaldı ondan sanırım vücut ağırlaştı.
blgkstk 35+5 'ten bildiriyorum aynı durumdayım. Hamileliğin ilk aylarına döndüm sürekli uyuyorum ve yatıyorum 🤭
gozdeak blgkstk iki gündür öyleyim bende ya nasıl mide bulantısı var bideee hiç bir şey yiyemiyorum 😕
gozdeak madl41 bulantı öldürdü beni iki gündür 😖 bende daha sık tuvalete çıkmaya başladım gece 4 defa falan uyanıyorum belim cok agriyor son zamanlar zormuş cidden Allah yardımcımız olsun 🙏🏻 İçim rahatladı ama şu bulantı konusunda neyle alakalı acaba 🙄
madl41 gozdeak Bebişin ayakları kaburgamızda olduğu için midemize baskı yapıyor tamamen ondan 🤷♀️🤷♀️ Az kaldı 2-3 hafta sonra meleklerimiz kucaklarımızda olcak 🥰🥰 Gerçekten hamileliğin en zor ayıymış bu 9. Ay🤷♀️🙄
gozdeak madl41 amiiinn aminn canım selametle inşallah 🙏🏻☺️ aynen canım şu zamana kadar hiç ağrım sızım olmadı çok şükür hiç zorluk çekmedim ama bu ay yaşam enerjimi emdi 😂 normal doğum mu seninki gün verdimi doktorun ?
gozdeak Skn23 seninki daha da erken başlamış ☹️ Ay napsak ya gece mide yanması gündüz mide bulantısı millet hamile yogasından sporundan bahsediyo ben mutfağa gidip su içemiyorum 😱
gozdeak Zlmdemir bende de aynı canım şu iki gündür bi anda halsizlik bastırdı doğuma kadar böyle heralde 🙄
Fato5289 34+4 teyim.geceleri el ayak şismesi ellerde aşırı kasıntı.zaten sık idrar çıkma sorası uyku sorunu..haksizlik sürekli yatma isteği.ve artık bel kasık karın ağrısı başladı..hoşgeldin son ay diyoruz galiba..korkuyorum ama.korkmayalım😏😁
gozdeak Fato5289 tuz yeme tuz ben tuzu kestim şişlik gitti ☺️ Bana da basıyo arada korku ya valla hiç korkmuyorum desem yalan 😂😂
Yesoo Bend 35+2 hala dönmedi bebiş kafası yukarda son gün bile dönen oluor diolar ama bakalım nolcak 🤭onun harincde gece ayagıma kramplar girio magnezyum alıorum düzenli ama yinede başka dönmeyen var mı
gozdeak Yesoo benim en başından beri aşağıda kafası 🤷🏼♀️ Kramp yok bende çok şükür ya çok zordur eminim 😕