Hamilebiranne Alparslanmoms canım bu panikle spinal yaptım 😂😂 iyiki de yaptım bebişimin sesini duydum ilk onu ben gördüm ve ayık bir şekilde ameliyathane kapısında eşim bekliyordu onu gördüm çok rahat geçti . Tek sıkıntı şuna yürürken çok fazla acı cekiyorum
Alparslanmoms Hamilebiranne bende o panikle spinal tercih ettim sonra çok korktum tansiyonum yükseldi nefesim kesildi bebeğimi alelacele çıkartıp ağlamasını bile beklemeden beni uyuttular . Panik başka bişey.. ne mutlu size . Hayırlı olsun. Bebeğiniz
Deletedmom133 Hamilebiranne iner zamanla sonra keyifli emzirir sin ilk başlarda biraz sıkıntı emzirmek oda sende adaptasyon sorunu oluyor sonra he4wey rayına oturuyor
Hamilebiranne Alparslanmoms sağol canım benim de nefesim kesilir gibi oldu zor nefes alıp verdim midem bulandı çok kötü acı tat geldi ama hemen müdahale ettiler bayılmak istemedim ondan daha çöm korkuyordum çünkü
Hamilebiranne Yasemin58 iyiyim çok şükür kuzum 2 geçen kalınıyor normalde hastanede ama ben bugün konuşucam drla bu akşam çıkayım diycm ev daha rahat ya. Dikişlerim kalktıkça ve yataktan kalkarken sızlıyor düne göre daha iyiyim ama