KymetKaplan ElaMirza ben de çok kararsızım baran diye düşünüyodum ama bulutta olabilir yaman da karar veremedim yaaa
Zeynolevo ElaMirza eğer oğlum olursa yahya emin düşünüyorum bende. Ama babamızında onaylaması lazım 😁
Pekumut Yeni nesil kimsede olmayan cinsten abuk sabuk isimlerden mı olsun yoksa "sıradan" Ahmet, Mehmet, deniz, barış vb. gibi mi?
ElaMirza Pekumut valla bi oğlusum var ismi emir mirza buna uygun eski yeni farketmez yer isim olabilir
ElaMirza Nhl miraç bende düşündüm oğlum var ismi mirza uyuyor sanki demi miraç. Kızım olsa merza koyacaktım ama bugun öğrendim oğlum olacak
Kdrrtmrss 19 haftalık bir bebeğim var ismi göktuğ olacak Rabbim nasip ederse ama ben alp alperen isimlerini de çok seviyorum
HaticeKutlu Kdrrtmrss bizde 27 haftalığız göktuğ diye netleştirdik hazırlığımı ona göre yapıyorum 😌 o isimleri seviyorsan da Gökalp veya göktuğ Alp de koyabilirsin bende önce göktuğ Alp yada göktuğ Ege düşünmüştüm sonra tek isme karar verdik 🐥
Nhl ElaMirza evet uyumlu oluyor ayrıca mirza ismidr cok guzel😊ınsan cok kararsız kalıyor bnmde ilk oğlumun ismi ömer ege uyumlu bulamadık ama begenemedıkte baska bırsey
Ysmnoztrk Bizde Tuna koyacağız oğlumuzun adını😍 anlamı bol bereketli,yavru,görkemli ihtişamlı 😊 beni en çok yavru anlamı cezbetti 😍💕