Esra_mm Feyzazdra %85 kız demişti degismesi zor biraz demişti 15. Haftada başka bir doktor erkek dedi
Tazeanne0134 Feyzazdra tatlım zaten bu haftalarda olur yani banada 16+6 da kız demişti ama 22+6 da detaylıya gidince erkek olduğunu öğrendik
Tazeanne0134 Feyzazdra kimi bebek gösteriyor kuzum ama genelde yanlış oluyor 🤷🏻♀️ ondan kuzum benden tavsiye detaylı ulturasona girmeden alışveriş yapma çünkü kesinleşmezse yazık olur aldığın şeyler
Elfi İlk gebeliğimde 12 de kıza benziyor hiç çıkıntı yok demişti bize de göstermişti ve kız oldu. Şuanki gebeliğimde 12 de erken ama pipi görmedim demişti kızdır ozaman dedik biz ama 16 da erkek olduğunu söyledi bizede gösterdi yani 12 erken hala erkek olma ihtimali var 😊kızsa da kızınıza kız kardeş geliyor çok güzel Allah bağışlasın
Feyzazdra Elfi sağol canım o zaten çok seviniyor onlara oda falanda yapmak kız olursa bayılıyor ama eşim sanki biraz buruk gibi hep oğlum diye seviyordu
nursiracc Feyzazdra Benim oğlumda 11 haftalıkken kesin kızdır dedi 11+6 da devlet hastanesi de kesin erkek dedi sonra da hiç değişmedi zaten
Feyzazdra Tazeanne0134 doğru canımbenim hayırlısı ya ama ben yagrın başka doktorada gitçem sonra 16.haftayı beklicem
Deletedmom2224 Feyzazdra kesin dediyse kesindir bence. Ablamda 12 haftalikken öğrendi kızı olacağını hiç de değişmedi 😊 cinsiyet önemli değil sağlıkla gelsin inşallah
Deletedmom2224 Feyzazdra o zaman değişebilir cinsel organ 14. Haftada tamamlanıyor hatta kızların 16. Haftayı bulabiliyor bu haftalarda birbirlerine çok benzer erkek ve kız organı
Haticemre21 Benm doktorum da 14 de kız dedi 18 de kız dedi degismrz herlde artk detaylıya girdim 19 haftada orada da kız dendi ama degisen cok oldu